Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Fakültesi tarafından 18. dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Program çerçevesinde 392 öğrenci mezun oldu.
Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bayazıt ile akademisyenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, “Değerli gençler bildiğiniz gibi çağımız ürünlerin markaların arasında rekabet olduğu gibi insanlar arasında çok yoğun rekabetin yaşandığı bir çağ. O yüzden sizden beklentilerimiz tabi ki vermekle mükellef olduğunuz tedrisatı, bilgiyi yavrularımıza aktarmanızın yanı sıra ayrıca onların bir dünya vatandaşı olarak, uluslararası platformlarda başka ülkelerle gelişmiş ülkelerin vatandaşları ile rekabet edebilecek vizyonla teçhiz etmenizdir" dedi. Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da konuşmasında Erciyes Üniversitesi'nin her alanda kendinden bahsettiren önemli bir Yükseköğretim Kurumu olduğunu ifade etti. Rektör Prof.Dr. Altun; “Kayserimiz her alanda öncülükler içerisinde olan önemli bir Anadolu şehridir. Üniversite olarak bizde şehriyle bütünleşmiş, lokomotif olarak birçok bilimsel alanda öncülük etmeye çalışan bir üniversiteyiz. Biz ilhamımızı Erciyes Dağı'ndan alıyoruz .Bu noktada her zaman zirveyi hedefliyoruz, her zaman yukarıda olmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bayazıt ise yaptığı konuşmada Fakülteleri hakkında bilgi vererek, mezun olan öğrencilerine nasihatlerde bulundu. Konuşmaların ardından fakülte birincisi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi Şerife Dayı, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.
Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.