Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) Rektör Prof. Dr. Fatih Altun “Rektör-Akademisyen Buluşması” etkinliği çerçevesinde Mühendislik Fakültesi Akademisyenleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
ERÜ 25.Yıl Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. Sultan Taşçı ile Mühendislik Fakültesi akademisyenleri katıldı. Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, etkinlikte yaptığı konuşmasında etkinliğe katılan akademisyenlere teşekkür etti. Amaçlarının akademisyenler ile bir araya gelerek, gönüllere dokunmak ve ortak çalışmalar yürütmek olduğunu belirten Rektör Altun, “Araştırma ve İnovasyon denildiği zaman birçok fakültemiz ile Mühendislik Fakültemizde başta gelmektedir. Teknopark tarafında firma yoğunluğumuzu lokomotif olan mühendislik fakültemizin devam ettirmesi bizim yegâne arzumuzdur. Çünkü oradaki firmalarımızın aktifliği, bizlere yeni kapılar açmaktadır. Sanayicilerimizin bizlerden çok daha yüksek beklentileri var. Bunlara cevap verebilmek için özellikle üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde mühendislik fakültemize önemli görevler düşmektedir” dedi.
Konuşmasının ardından Rektör Altun, etkinliğe katılan akademisyenler ile sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.