ERÜ Rektörü Altun: "Ziraat fakülteleri ülkemizde önemli yere sahip"
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Ziraat Fakültesi tarafından “Ülkemizde Tarımsal Öğretimin Başlamasının 177. Yıl dönümü” dolayısıyla program düzenlendi.
Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Sönmez, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Koç ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Sönmez, konuşmasında ziraat eğitimi hakkında bilgiler verdi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Koç ve Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin’in konuşmalarının ardından etkinliğin son açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da konuşmasından Ziraat eğitiminin önemine vurgu yaparak, ERÜ Ziraat Fakültesi’nin ülkede önemli bir yere sahip önde gelen ziraat fakülteleri arasında yer aldığını söyledi.
Etkinlik, akademik unvan değişikliği alan Ziraat Fakültesi Öğretim üyelerine cübbe giydirilmesi ve plaket takdiminin ardından sona erdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.