Asayiş
30 Mayıs 2016 - 17:28
Güncelleme: 30 Mayıs 2016 - 17:28

ESKİ BALDIZINA SALDIRAN ADAMA

11 YIL HAPİS

ESKİ BALDIZINA SALDIRAN ADAMA
Haberi Sesli Oku

MAĞDUR KADIN: "CANIMI DEĞİL, NAMUSUMU DÜŞÜNDÜM"
Kayseri´de eski baldızının evine zorla girerek üzerine saldıran ve 3 ayrı suçtan tutuklu yargılanan eski enişteye 11 yıl hapis cezası verildi. Mağdur kadın ifadesinde, "Evime girip bana saldırdı. Namusumu kurtarmak için canımı düşünmeden 4. kattan atlayacaktım, sonra korkup kaçtı" dedi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık S.Ş. ve mağdure M.K. ile avukatlar hazır bulundu.
YAŞADIKLARINI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI
Sanığın eski baldızı olduğunu söyleyen ve duruşmada ifade verirken gözyaşlarını tutamayan mağdure M.K., "Kız kardeşim, ben ve yeğenim, üçümüz birlikte kalıyoruz. Olay günü kız kardeşim işteydi. Sanık yeğenimi görmek istediği için binanın kapısına geldi. Yeğenimi aşağı gönderdim, bir süre sonra yeğenimi getirdi. Sanığın koruma tedbir kararı olduğu için evimize girmesi yasaktı. Asansöre o da gizlenmiş. Yeğenim asansörden çıktı, biranda o da çıkarak içeri girdi. Ceketini asıp, oturdu. Eve girmen yasak, bize zarar veriyorsun dedim. O da bir kahve yap, içip gideceğim dedi. Korktuğumdan yaptım. Mutfağa gelerek boynumdan öptü, kaçtım, tuttu ve beni ayakta sürükleyerek kötü sözler söyledi. Elinden kurtuldum, canımı hiç düşünmeden sadece namusumu düşünerek kendimi camdan atmayı düşündüm. 40 dakika kendisi ile mücadele ettim, o da yorulunca elinden kurtuldum. 4. katta oturuyoruz, hemen cama gidip yumruk attım. O sıra sanık korktu ve çıkıp gitti. 5 yaşındaki yeğenim de gördü. Olayın şokunu üzerimden atamıyorum."
Tanık olarak dinlenen sanığın eski eşi Z.K. ifadesinde, "Sanık eski eşim olur. Ayrıldık ve çocuğun velayeti ben de kaldı. Evimize yaklaşmamak şartıyla, oğlumu görebiliyordu. Olay günü de binanın kapısından oğlumu görebileceğini söyledim. Daha sonra kız kardeşime yaptıklarını duyunca kendisini aradım, alaycı sözler söyledi. Hemen polise ihbar ettim, sanığı yanıma çağırdım, geldi ve o sıra polisler yakaladı" dedi. 5 yaşındaki M.Ş. de tanık olarak dinlendi. M.Ş. babasının teyzesini boynundan sıkıp, yere düşürdüğünü söyledi.
Karar verileceği uyarısı ile son sözü sorulan sanık S.Ş., "Takdir sizindir" dedi. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığı ´cinsel saldırı´ suçundan 8 yıl, ´konut dokunulmazlığı´ suçundan 2 yıl ve ´özel hayatın gizliliği´ suçundan ise 1 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapse mahkum etti.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: ESKİ BALDIZINA SALDIRAN ADAMA

Milletvekili Cıngı: “Kayseri mandacılıkta ihtisas merkezi olma yolunda”

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri’de mandacılığı geliştirmek ve manda ürünlerini markalaştırmak için yapılan çalıştayın raporunu Bakanlığa sundu. Kent, mandacılıkta ihtisas merkezi olma yolunda ilerliyor.

Vali Çiçek’ten şampiyon sporculara ödül ve tebrik

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kazanan 12 milli sporcu ve antrenörlerini makamında ağırladı. Çiçek, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Detaylar Haberimizde...

İYİ Parti Kayseri, Göç İdaresi Müdürünü ziyaret etti

İYİ Parti heyeti, Kayseri İl Göç İdaresi Müdürü Enver Tutel'i ziyaret ederek şehirdeki göçmenlere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Kayseri’de büyük operasyon: YouTube üzerinden yatırım dolandırıcılığı

Kayseri’de Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, YouTube üzerinden yatırım vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 28 şüpheliyi yakaladı. Elde edilen haksız kazanç 14 milyon TL’yi aşıyor, operasyonlar kararlılıkla sürüyor.

Kayseri’de MASAK ve Yapay Zeka Denetimleri paneli

Kayseri Sanayi Odası’nda 23 Ocak’ta düzenlenecek panelde, MASAK sorguları, denetim süreçleri ve uygulamadaki sorunlara çözüm önerileri ele alınacak. İş dünyası ve mali müşavirler için rehber niteliğinde olacak.

Baki Ersoy’dan yerel basına destek çağrısı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de yaptığı konuşmada yerel basının önemine dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun oranlarının makul seviyelere çekilmesinin yerel basın için hayati olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...

Kayseri’de 50 kişilik iş imkanı: Toplu görüşme başlıyor

Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde

Yeşilhisar’da yeni ilçe müftüsü göreve başladı

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kayseri’de uyuşturucu tacirine ağır ceza

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.

Acil servis personeline oryantasyon eğitimi

Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.

Ersoy’dan meclis kürsüsünde dikkat çeken sözler

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.

Kayseri meydanında anlamlı tepki: Bin adet dağıtıldı!

Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.

Kahramanmaraş’ta kar ulaşımı felç etti: Kayseri yolu büyük araçlara kapatıldı

Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...

MHP’li Özdemir’den Sarız’a müjde: Tarım, istihdam ve 5G projeleri hayata geçiyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..

Kayserispor’a Gurur Veren Davet: Milli Takım Listesinde İki İsim

U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.

Aşkın Genç’ten İncesu Tepkisi: “Tarım Millî Güvenlik Meselesidir”

Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9