Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, ortak basın açıklaması yaptı. Her iki başkan da Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi dostluk mesajı verdi.
Spor Toto Süper Lig’in son hafta maçında karşı karşıya gelen Sivasspor ile Kayserispor’un başkanları maç öncesi stadyum önünde açıklamalarda bulundu.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Anadolu’nun iki finalistinin ligin son karşılaşmasında hazırlık karşılaşması olacak gibi bir maçımız var. Kendilerini tebrik ediyorum ve hoş geldiler. Başkanımızın vermiş olduğu mücadeleyle çok değerli Kayserispor ortaya çıktı. Çok önemli takımları eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’nda finalist olarak rakibimiz oldular. İnşallah perşembe günü Anadolu futbolunu temsilen çok güzel bir saygı çerçevesi içerisinde, futbolun ağırlıkta olduğu güzel bir karşılaşma olacak. Kendi adımıza biz kupayı kaldırmayı arzu ediyoruz. Güzel bir maç olmasını diliyoruz. Geçmişte yaşanan olay bir izdihamdır. Kayserispor ve Sivasspor birbirine düşman değildir. Kötü bir olay ve şehitlerimiz var. Bu maçı onlara armağan edelim" şeklinde konuştu.
Berna Gözbaşı: "Kazanan Anadolu futbolu olacak"
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ise şu ifadeleri kullandı:
“Mecnun Başkanımıza bizi ağırladığı için öncelikle teşekkür ediyoruz. Sanırım son 22 yılda 4 büyük takım 3 kere final oynamamış. Bunlardan biri de 2018 yılında Kayserispor ve Gençlerbirliği maçı. Bu durumda iki takımında zorlu mücadelelerle finale gelmesi çok önemli. Elbette birimiz kazanacağız ve birimiz kaybedeceğiz. Ancak bunun sonunda kazanan Anadolu futbolu olacak. Bana göre final maçının en büyük özelliği bu olacak. Kazanan kaybedeni tebrik edecek ve ben dostluk içerisinde oynanacak bir maç temenni ediyorum. Geçmişte yaşanan bazı kötü olaylarımız var. İki camianın da bu maçı kol kola izleyerek bu anıları unutturacak bir maç olur inşallah. Bu maçı geçmişte yaşanan kötü olaydaki şehitlerimize armağan edelim."
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.