Tüm ziyaretçilerine ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşatan Forum Kayseri, ?´Okula Dönüş Kampanyası´´ ile ziyaretçilerini yine hediye yağmuruna tutuyor.
Ziyaretçilerine her zaman en kaliteli ve en keyifli etkinlikleri sunan Forum Kayseri, bu yıl da ´´Okula Dönüş Kampanyası ve Etkinlikleri´ ile ailelerin ve öğrencilerin okul alışverişine renk katıyor.
Okul zilinin çalacağı tarihi, çocuklarla birlikte bir şenlik havasında karşılamaya hazırlanan Forum Kayseri, 11-17 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği kampanyayla, 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerini çantadan kaleme, boyadan cetvele kadar pek çok okul ihtiyacının bulunduğu muhteşem bir okul seti ile ödüllendirecek.
09-24 Eylül tarihleri arasında Forum Kayseri´nin düzenlediği ?Hayalimdeki Oyuncak? okula dönüş etkinliğinde ise çocuklar, hayal güçlerini çizime dönüştürürken hem eğlenecek hem de tasarladıkları oyuncaklara kavuşacak.
?Hayalimdeki Oyuncak? etkinliği üç ana bölümden oluşacak. İlk bölümde çocuklar, etkinlik alanında kendilerine yardımcı olan genç ressamlar eşliğinde hayallerindeki oyuncağı kağıda dökecek. İkinci bölümde çocuklar üzerinde bir sürü delik ve rakam olan yaşlarına uygun şablonları kendileri için özel hazırlanmış sivri uçlu olmayan büyük iğneler ve renkli iplikler ile sırasıyla birleştirecek ve sonunda hangi oyuncağı yaptığını keşfedecek. ?Hayalimdeki Oyuncak? etkinliğinin son bölümünde ise çocuklar, keçeden şablonların içlerini dolduracak ve oyuncaklarına kavuşacaklar.
Atölyeler hafta sonu toplam 8 seans şeklinde yapılacak ve 5-12 yaşları arasındaki 240 çocuk hayalindeki oyuncağı tasarlayabilecek.
Etkinliklere katılım için 09-24 Eylül tarihleri arasında Forum Kayseri´deki mağazalardan aynı gün içerisinde toplam 150 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekiyor.
Forum Kayseri, tüm aileleri çocukları ile birlikte sürpriz ve eğlence dolu okula dönüş etkinliğine davet ediyor.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.