Gazilerimiz Çanakkale şehitleri ile buluşacak

Gazilerimiz Çanakkale şehitleri ile buluşacak

Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs ve Kore gazileri ile aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi. Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a böylesi anlamlı etkinlik için şükranlarını sundu.

Büyükşehir Belediyesi, Kayserili gazileri ve ailelerine Türk tarihinin en önemli simgelerinden Çanakkale'ye gezi düzenledi. 

Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Başkan Büyükkılıç’a böylesi anlamlı etkinlik için şükranlarını sunarak şöyle konuştu “Öncelikle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Bey’e gazilerim adına, şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Her yıl bizleri kırmıyor, ‘Gaziler benim başımın tacı’ diye Çanakkale’ye ikinci kez gönderişi oldu. Bir kez de İstanbul’a gönderdi. Sayın başkanıma bütün gazilerim, yönetim kurulu adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum”                               

Düzenlenen Çanakkale turundan dolayı emeği geçenlere dua eden Balcı şunları kaydetti  “Memduh başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah Çanakkale ziyaretimiz sağlık, sıhhat üzerine kazasız, belasız kaptanlarımız bizi götürüp, getirecekler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” 

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gezide, Şehit Yakınları ve Gaziler Evi önünden Kıbrıs ve Kore gazileri ile ailelerinin bulunduğu grup, Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

Kayserili gazi ve yakınları Çanakkale gezisinde hem geçmişi yâd edecekler hem de Çanakkale şehitliklerini ziyaret edip, tarih kokan yerleri rehber eşliğinde gezecekler.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı