HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU´NU AĞIRLADI?

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´yi kendisini ziyarete gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu´nu makamında ağırladı? Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut2un da iştirak ettiği ziyarette konuşan Vekil Dedeoğlu ?Bu asker kılığındaki hainler hak ettiği cezayı alacaktır. Onlar asker elbisesi içine gizlenmiş çetelerdir, hainlerdir. Onlara her türlü ceza verilecektir.? İfadesini kullandı?
AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu´nun kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?Geçtiğimiz cuma gecesi yaşadığımız darbe girişimi ile sarsıldık. Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış bir grup hain tarafından vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu kalkışmayı milletimizle birlikte ilk andan itibaren meydanlara çıkarak püskürtmeyi başardık. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Başkanlarımız ve tüm vatandaşlarımızla kol kola demokrasi nöbetini tutmamaya devam ediyoruz. İçimize sızmış olan bu hainlerin kendi vatandaşlarına silah doğrultması, demokrasiyi askıya alma ve seçimle gelmiş Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizi devirmeye yönelik çalışmaları vatana ihanettir ve bunların cezası verilecektir.?ifadesini kullandı?
AK Parti Milletvekili Sami Dedeoğlu´da yaptığı açıklamada milletin darbesinin cuntacı hain darbecilere karşı üstün geldiğini söyledi. Dedeoğlu; ?Bu asker kılığındaki hainler hak ettiği cezayı alacaktır. Onlar asker elbisesi içine gizlenmiş çetelerdir, hainlerdir. Onlara her türlü ceza verilecektir. Darbe girişiminin önlenmesi ve devam eden günlerde vatandaşlarımızın yanında kol kola mücadele verdiği için Başkan Ekici ve tüm personeline teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor
Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik
Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı
“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”
Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor
Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak
Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor
Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi
Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek
Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi
Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı
Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı
2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu
Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi