Güncel
06 Ocak 2026 - 14:33
Güncelleme: 06 Ocak 2026 - 14:40

Hacılar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Hacılar Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, meclis gündeminde yer alan 15 asıl ve 3 ek madde görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Hacılar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

EDİTÖR

admin admin

Haberi Sesli Oku

Hacılar Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, meclis gündeminde yer alan 15 asıl ve 3 ek madde görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan mecliste 2025 yılındaki çalışmaları da değerlendirdi.

Toplantı öncesinde konuşan Başkan Bilal Özdoğan, 2026 yılının ilk meclis toplantısında meclis üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2025 yılı boyunca ilçeye kazandırılan hizmet ve yatırımlara katkı sunan tüm meclis üyelerine ve belediye bürokratlarına teşekkür etti. Başkan Özdoğan, altyapı ve üstyapı çalışmalarında 2025 yılının Hacılar için dolu dolu geçtiğini vurguladı.

Başkan Özdoğan konuşmasında, "ilçemizin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde meclisimizin desteği çok kıymetliydi. Eser ve hizmet odaklı çalışmalarımız, sizlerin desteğiyle kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kış döneminde yürütülen çalışmalara da değinen Başkan Özdoğan, yoğun kar yağışına rağmen sahada özveriyle görev yapan Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri ekiplerine teşekkür ederek, "Ekiplerimiz zor kış şartlarında büyük bir gayretle çalıştı. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

1 Nisan itibariyle oluşan yeni meclis yapısının uyumlu çalışmasına da dikkat çeken Başkan Özdoğan, meclis üyeleri, belediye birimleri, kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarıyla güçlü bir iş birliği içerisinde hareket edildiğini belirtti. Özellikle kış aylarında sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin Ramazan ayı ile sınırlı kalmadığını, bu dönemde de ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerin sürdürüldüğünü vurguladı.

Konuşmasında küresel gelişmelere de değinen Başkan Özdoğan, uluslararası alanda hukukun üstünlüğünün önemine dikkat çekerek, savunma sanayisi başta olmak üzere her alanda güçlü ve üretken bir ülke olmanın gerekliliğini ifade etti.

Toplantının sonunda Ocak Ayı Meclis Gündemi’nde yer alan 15 asıl ve 3 ek madde oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Özdoğan yılın ilk meclis toplantısında alınan kararların Hacılar için hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Özdoğan, katkı sunan tüm meclis üyelerine ve birim müdürlerine teşekkür ederek, "Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

Bakanlık talimat verdi! Bakın şehit mezarlıklarına ne yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ramazan Bayramı öncesi talimat verdi, Türkiye’de ki bütün şehit mezarlıklarına bakın ne yapılacak?

Misafir ağırlayacaklar bunu denesin! Şehrazat tatlısı tarifi

Hem pratik hem de lezzetiyle dikkat çeken Şehrazat tatlısı, özellikle misafir sofralarının yeni favorisi oluyor. Şerbeti, kreması ve yumuşacık tabanıyla bu tatlıyı deneyen vazgeçemiyor. Detaylar Haberimiz'de...

Arıkan’dan APP plaka tepkisi: Dünyada radarlar füzelere, bizde plakalara çalışıyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, iftar programında araç plakaları ve trafik cezalarıyla ilgili son düzenlemeleri eleştirdi. Arıkan, “Savunma sanayinin yanına bir de ceza sanayi kuruldu” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye yönelen füze son anda vuruldu! Parçaları Gaziantep’e düştü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İran topraklarından ateşlenen ve Türk hava sahasına girdiği tespit edilen bir balistik füzenin Doğu Akdeniz’de konuşlu NATO hava ve füze savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkl

Kayserili vekil Bayar Özsoy öğrencilerle buluştu! Kariyer Günleri’nde dikkat çeken sohbet

Kayseri OSB Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kariyer Günleri programında Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy öğrencilerle bir araya geldi. Tecrübelerini paylaşan Özsoy, gençlerin sorularını da yanıtladı.

Aylarca açılmayan burun tehlike sinyali olabilir! Uzmandan kritik uyarı

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Yaşar Çokkeser, uzun süren burun tıkanıklığı ve koku kaybının nazal polip belirtisi olabileceğini söyledi. Uzmanlar, bu belirtilerin ihmal edilmemesi gerektiği konusunda uyarıyor.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
9.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14