Kayseri´de Feyziye-Memduh Güpgüpoğlu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 11´inci sınıf öğrencilerinin kurduğu gönüllü müzik grubu, huzurevlerinde ve hastanelerde verdikleri konserler ile hastaların ve yaşlıların moral kaynağı oldu.
Kayseri´de Feyziye-Memduh Güpgüpoğlu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müzik Bölümü 11´inci sınıf öğrencileri, kendilerini geliştirmek için aralarında müzik grubu kurdu. Bir süre sonra sosyal sorumluluk projesi geliştiren öğrenciler, huzurevlerinde kalan yaşlılara ve hastanede tedavi olan çocuklara moral vermek amacıyla konserler vermeye başladı. Huzurevi sakinlerinin ve hastanede tedavi gören çocukların moral kaynağı haline gelen grup, vatandaşlarında takdirini topladı.
Grup üyelerinden 16 yaşındaki Anıl Yağmur, ?Bu okula geldiğimde müzikte daha çok ilerledim. Okulumdaki arkadaşları tanıdıkça, birbirimizle iyi anlaştıkça bir ekip kurarak grup oluşturduk. Huzurevine gittik, hasta çocukları eğlendirmeye, onları bir nebze bile olsa eğlendirmek için bu ekibi kurduk. Gittiğimiz yerlerde herkes bizi seviyor ve eğleniyorlar. Herkes içinde bir farkındalık da oluyor. Uzun zamandır hep aynı şeyleri gördükleri için biz gidince onlar içinde farklılık oluyor. Onları eğlendirince bizde seviniyoruz? dedi.
Hüseyin Mert Kopargil de, ?Okulumuzda arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız müzikleri birleştirerek bir grup kurduk. Grubu kurduktan sonra hastanede tedavi gören çocuklara konser verdik, huzurevinde konser verdik. Bunlar bizi mutlu ediyor. Onların mutlu olduğunu görünce bizde mutlu oluyoruz. Tedavi gören çocuklar zaten hastalıkla mücadele ediyorlar, onların bir nebze de olsun mutlu olduğunu görünce bizde çok mutlu oluyoruz. Normal bir insana çalmaktansa onlara çalmayı tercih ederim? ifadelerini kullandı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.