Hasta Ve Hasta Yakınlarıyla İftar Yaptı

Başkan Çelik, Eşi İkbal Çelik İle Birlikte Müsiad´ın İftarına Katıldı

Hasta Ve Hasta Yakınlarıyla İftar Yaptı
Yaşam 23.06.2017 16:28:23
Haberi Sesli Oku

MÜSİAD Kayseri Şubesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in tavsiyesiyle bu yıl iftarı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nin bahçesinde verdi. Hasta ve hasta yakınlarıyla yapılan iftara Başkan Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan tarafından karşılandı. Başkan Çelik ve eşi İkbal Çelik, iftar öncesi masaları gezerek hasta ve hasta yakınlarıyla görüştü.
İftar sonrası bir konuşma yapan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde geçen yıl da Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar verildiğini hatırlatarak hasta ve hasta yakınlarına yönelik iftar fikrinden dolayı Başkan çelik´e teşekkür etti.
MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharptlu da, Başkan Çelik´in tavsiyesi üzerine hasta ve hasta yakınları için iftar düzenlediklerini belirtti ve bu tavsiye için teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yaptığı konuşmada bu yıl Ramazan ayında da iftarlarda hep ihtiyacı olanlarla oruç açtıklarını söyledi. İftar için pek çok davet aldıklarını; ama lüks sofralarda iftar yapmama prensibiyle kabul etmediklerini dile getiren Başkan Çelik, ?Askerlerimizle, şehit ailelerimizle, Huzurevi´ndeki yaşlılarımızla, Sevgi Evlerindeki çocuklarımızla iftar yaptık. Bu yıl ayrıca Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi´ndeki iftarı Büyükşehir Belediyesi olarak biz üstlendik. Kadir Gecesi 5 bin kişiye iftar verdik. İnşallah bundan sonra da bu ve benzeri iftarlarda olacağız? dedi. Başkan Çelik, sözlerinin sonunda tüm hastalara şifa dileklerinde bulundu ve yaklaşan Ramazan Bayramı´nı tebrik etti.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.