HEDEFİMİZ 700 BİN ZİYARETÇİ 5 MİLYON KİTAP

Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı:?Hedefimiz 700 bin ziyaretçi 5 milyon kitap sloganını hayata geçirmek?

HEDEFİMİZ 700 BİN ZİYARETÇİ 5 MİLYON KİTAP
Güncel 12.10.2019 17:33:32

EDİTÖR

ihlas Haber Ajansı

Haberi Sesli Oku

Kayseri´de düzenlenen 3. Kitap Fuarı hakkında bilgiler veren Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı,?Hedefimiz 700 bin ziyaretçi 5 milyon kitap sloganını hayata geçirmek? dedi.

Bu yıl Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde 3.´sü gerçekleşen kitap fuarının organizasyonunu üstlenen Sun Fuarcılık Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, Kayserililerin okumayı ve kitapları sevdiğini ve her geçen gün ziyaretçi sayısının arttığını söyledi.

Hedeflerinin 700 bin ziyaretçi olduğunu söyleyen Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, ?Bu yıl düzenlendiğimiz Kayseri 3. Kitap Fuarı Türkiye´nin en kapsamlı yazar kadrosu ile yayın evi kadrosu ile ziyaretçi sayısı ile en kapsamlı en büyük kitap fuarı organizasyonu diyebiliriz. Bu yıl hedefimiz 700 bin ziyaretçi neden 700 bin ziyaretçi Çevre illerdeki bütün il ve ilçelerde buradaki kitap fuarına ilgi alaka gösteriyor çevre illerdeki büyük şehirler ilçeler, kültür daireleri kültür müdürleri belediye başkan ve yardımcıları bu fuara ilgi ve alaka gösteriyor burada müthiş bir yoğunluk var bu yapılan organizasyonun çok başarılı olduğunu hele hele yazar kadrosuyla alakalı isimlerle alakalı gerçekten Türkiye de en etkili en sözü devamlı geçen kişilerin burada olması tabi Kayseri için bir guru kaynağıdır. Şuanda yüzlerce yayın evi yüzlerce yazar kadrosu ve bizim hedefimiz şu 700 bin ziyaretçi 5 milyon kitap sloganı ile inşallah bu organizasyonu tamamlayacağız. Günlük ziyaretçi sayımız dün 50 bin civarındaydı ve bugün hafta sonu olması dolayısıyla 70-80 bin belki 100 bin ziyaretçi sayısına ulaşacağız. Kesinlikle 700 bin ziyaretçi sayısına ulaşacağımıza inanıyorum. Kayseri bu konuda gerçekten önde gelen şehirlerden birisi zaten yoğunluktan anlaşılacağı üzere Kayserililer kitabı seviyor, Kayseri kitabı okuyor zaten göstergelerde bunu gösteriyor ?dedi.

Haber Kaynak : İHA

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.