AK Parti´de 16 Nisan´da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi esnafını ziyaret ederek referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verip, vatandaşlardan ?Evet? oyu istedi.
Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde konuşan AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, ?Referandum çalışmalarında son sürat devam ediyoruz. Bugün Hunat civarındayız esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüzde büyük çoğunlukta ?Evet? yönünde olması. Kayseri üzerine düşeni yapıyor. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 16 Nisan´dan sonra artık gerçek Türkiye´nin ilerlemiş Türkiye´nin adımının atıldığı ve tek başına gelecekte muhasır medeniyetler seviyesine gelebilecek bir Türkiye´nin de ayak seslerinin geldiğini görüyoruz? dedi.
Melikgazi Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç ise, ?Şuan Hunat semtimizdeyiz. Talas Caddesi üzerindeki vatandaşlarımızı ve esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Tabi 16 Nisan´da yapılacak olan referandumla ilgili ?Evet? kampanyasında kardeşlerimize bir hatırlatmada bulunuyoruz. Çok şükür Kayserimize yakışan bir anlayış içerisinde vatandaşlarımızın aşırı bir ilgi gösterdiğini görüyoruz. İnşallah memleketimizin geleceği için ülkemizin geleceği gençlerimizin geleceği için ?Evet? diyoruz? dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlara çikolata ile tatlı ikramında bulundu.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.