İlçe Müftüsü Esat Yapıcı ve beraberindekiler, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´na Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ziyarette bulundu.
Makamda gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Başkan Palancıoğlu´na yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek, ?Arkadaşlarımızla birlikte din hizmetine verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik. Talas´ta 169 kadrolu din görevlisi ve 37 fahri öğretici ile hizmet etmeye çalışıyoruz. 4-6 yaş Kur´an kurslarımızdan 90 yaşlarındaki büyüklerimize ulaşana kadar her kesime hizmet verdiğimiz için, bizlerin sorumluluğu çok büyük. Bunun bilinciyle elimizden geldiğince görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Din hizmetinde ne zaman destek istesek belediye olarak hemen yardıma koşuyorsunuz.? dedi.
Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ?Biz hizmetlere bu iş diyanetin işi, diğer iş başkasının işi olarak bakmıyoruz. Camiler olsun, Kur´an kursları olsun, sanki kendi işimiz gibi çalışıyoruz. Kurumlar arasında uyum içindeyiz. Amacımız vatandaşımızın daha iyi hizmet alması. Camiler, okullar, sağlık ocakları bizim görevimiz dışında. Ama hayırseverler, belediyeler ve diğer kurumlar el ele vererek daha kaliteli hizmetler ortaya çıkıyor.? diye konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´na Diyanet İşleri Başkanlığının Yayınlarından ?Hadislerle İslam´ kitabı takdim etti.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.