Millet İttifakı´nın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, ?Kocasinan´ı ayağa kaldıracak insan odaklı ve istihdam yaratacak projelerimizle Belediyeciliği bu şehre hatırlattık. İnsanımızın ne kadar önemli olduğunu hatırlattık. Rakiplerimiz zira zihinlerinde var olan bütün´ sözde Mega Projeleri´ni unuttular? dedi.
İYİ Partinin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli 31 Mart´ta yapılacak seçim´e sayılı günler kala, seçmenle buluşmaya devam ediyor. Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte İlçe´yi gece gündüz demeden dolaşan Özvarinli önceki günde Turgut Reis Mahallesi´nde Pazarcı esnafıyla, Mevlana Mahallesi´nde vatandaşlarla buluştu, Yakut´ta ev toplantısına katıldı. Sahabiye Medresesi´ deki kitap ve kırtasiyeci esnaf´ını ardından Muşlular Derneği Başkanı Abdullah Akhan´ı ziyaret etti. Daha sonra İstasyon Caddesi´nde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Özvarinli esnaf ve vatandaşlarla buluşmasında yaptığı sohbet, konuşmasında;? Kocasinan´ın nüfusu 400 bine çıkıyor. Kocasinan da bir şey var ki vatandaşımız 12 ayını İlçede geçiriyor. İçine kapanmış, hiçbir sosyal aktivitesi olmayan böyle bir şehir yarattılar. Biz bunu mutlaka değiştireceğiz. Biz sevgi dağıtacağız, insan odaklı bir şehirciliği benimsemiş, bugüne kadar insanımızın tümünü kucaklamış bir hekim olarak onlara sağlık hizmeti sunmuş biriyim. Şimdi ise bu zihniyetle hareket edecek, halkımızı kucaklayacak bir ekibimiz var. Esas olan halka, çocuğa, yaşlıya dokunmak, bütün canlılara hizmet etmektir.Yaşam kalitesinin artırılması lazım. Biz bu belediyeciliği Kocasinan´da oluşturmak istiyoruz, bunun içinde sizlerden destek istiyoruz? dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.