Kayseri Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü Av koruma kontrol ekipleri tarafından yapılan rutin av kontrollerinde, kaçak olarak avlanan 8 kişi suçüstü yakalandı.
Kocasinan Kızılırmak Genel Avlağı ve Sarıoğlan Şahruh Genel Avlağında yakalanan 8 kaçak avcı ile birlikte vurdukları 47 adet ördek ele geçirildi.
Kaçak avcılara ait 3 yivsiz av tüfeği ve silahla vurulmuş vaziyetteki değişik türlere ait olmak üzere toplam 47 adet ördeğe el konuldu.
Yasa dışı avlanan şahıslara, avcılık belgesi olmadan avlanmak, Avlaklarda avlanma izni almadan avlanmak, otomatik takozsuz yivsiz av tüfeğiyle avlanmaları gibi filler nedeniyle 4 bin 898 TL idari para cezası ve yaban hayatına verdikleri zarar nedeniyle 17 bin 800 TL tazminat olmak üzere toplam 22 bin 698 TL ceza uygulandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplumun en önemli yapıtaşı olan aileye yönelik desteğini ve katkısını sürdürüyor.
Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, 14 Mart’ta kar voleybolu heyecanına sahne olacak. Tekir Kapı’da kurulacak sahada takımlar mücadele ederken, sporseverler de kar üzerinde voleybol deneyimi yaşayabilecek.
Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür, sanat ve maneviyat etkinlikleri, her hafta sonu yoğun katılımla devam ediyor.
Kayseri Süper Amatör Küme’nin 22. haftasında oynanan 6 maçta 32 gol atıldı.
Sarı kırmızılı ekip üç haftalık serinin ardından sahasında kaybetti. Maçın sonucu kadar sezon boyunca dikkat çeken bir istatistik de öne çıktı.
Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kahvaltı kolileri evlerine teslim edildi.
Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan Şubat 2026 "En Çok Konuşulan Siyasetçiler" raporunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti.
Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, bütün partilerle sıcak temas kurabilen tek siyasi parti olduklarını söyleyerek, "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz" dedi.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilerin iftar menüsüne destek veren Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı hayırsever Hacı Bekir Kuzucu ile birlikte öğrencilerle iftar yaptı.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin alım gücündeki kayba dikkat çekerek, kur korumalı mevduat uygulamasının kamuya yaklaşık 2,7 trilyon lira yük getirdiğini söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ABD ve İsrail ile İran’ın içerisinde bulunduğu savaştan, ekonomiye kadar bir çok konuya değindi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.