Siyaset
24 Nisan 2019 - 17:41
Güncelleme: 24 Nisan 2019 - 17:41

KARAOĞLU: ?MELİKGAZİ´DE DAHA GÜÇLÜYÜZ?

?BUNDAN BÖYLE 14 MECLİS ÜYEMİZLE MELİKGAZİ´DE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ?

KARAOĞLU: ?MELİKGAZİ´DE DAHA GÜÇLÜYÜZ?
Haberi Sesli Oku

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, 31 Mart seçimleri sonrası Melikgazi Belediyesi´ne 25 yıl sonra Meclis üyesi dahil etmenin gurur verici bir durum olduğunu belirterek, ?Bundan böyle 14 meclis üyemizle Melikgazi´de daha güçlü olacağız? dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından seçilmiş başkan ve meclis üyeleri mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Kayseri´de Büyükşehir dahil merkez ilçelerde son 25 yıldır Meclis üyesi dahil edemeyen CHP, İyi Parti ile kurduğu Millet İttifakıyla Melikgazi´de 14 meclis üyesiyle toplantıları takip edecek. 7 Meclis üyesinin karar merciinde yer alacağı Melikgazi Belediye Meclisinde diğer 7 üye toplantıları takip etme hakkıyla psikolojik güç oluşturabilecek.

HALKIMIZIN ÖZ SORUNLARI ÖNCELİĞİMİZ OLDU

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Son olarak 1989-1994 yılları arasında Belediye meclislerinde var olduklarını hatırlatarak, ?Bundan böyle belediye meclisinde Millet İttifakı daha fazla kişiyle çalışmalara katılıp, takip edebilecek. Güçlü muhalefet, güçlü iktidarın temelini oluşturdu. Önümüzdeki ilk seçimde güçlü bir şekilde iktidara geleceğimizden kuşkumuz yok. Halka hizmet için kaliteli bir nefese bütün ülke olarak ihtiyacımız olduğu 31 Mart seçimlerinde Türkiye´de alınan sonuçlarla açıkça belli olmuştur. Seçim sürecindeki çalışmalarımızın sonucu aslında hedeflediğimiz sonuç olmasa bile halkın teveccühüdür ve kabul edeceğimiz bir sonuçtur. Biz sonuçta yapmış olduğumuz seçim kampanya sürecimizde 2014 seçimlerinde alınan oy oranını üçe katlamayı başarmışız. Halkın öz sorunlarını iyi tespit etmiş ve bunların çözümü noktasında geliştirdiğimiz projelerimiz ve söylemlerimizle halka dokunmayı başarmışızdır. Partimize ve Millet İttifakına dönük ayrıştırıcı söylemlerle bizlere karşı önyargının arttığı bir ortamda 14 arkadaşımızın mecliste halkımızı temsil edecek olması ve halkın sorunlarına dönük projeleri gündeme taşıyacak olmaları gurur vericidir. Bizlere güvenerek sorumluluk yükleyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.? Dedi.

İlk 7 meclis üyesi sonrası mazbatasına alan diğer 7 meclis üyesi ise şu isimlerden oluştu:

Mediha Köker, Tamer Cinel, Zekeriya Kurbanoğlu, Hakkı Özsoy, Mazhar Polat, inci Babadağı ve Yüksel Zaman.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14