KARDEŞ KATİLİ 7 YIL SONRA DEŞİFRE OLDU

KARDEŞ KATİLİ 7 YIL SONRA DEŞİFRE OLDU

Sarıoğlan ilçesinde 2014 yılında tüfekle vurularak öldürülen Cemal Uzun'un katilinin, kardeşi olduğu 7 yıl sonra ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Palas kasabasında 2014 yılının Haziran ayında yaşanan olayda, Cemal Uzun, tüfekle vurularak hayatını kaybetti, kızı A.U. ise bıçaklanarak ağır yaralandı. Bir süre sonra röportaj veren aile üyeleri, evin içine maskeli ve elinde tüfekle birinin girdiğini, Cemal Uzun'u öldürdükten sonra ziynet eşyası alarak kayıplara karıştığını söyledi. Aradan geçen 7 yılın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri dosya üzerinde çalışmalara başladı.                                     

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği, olayın aydınlatılmasına yönelik özel ekip görevlendirdi. 6 ay boyunca olayın meydana geldiği Palas Kasabasında teknik ve fiziki takip yürüten cinayet dedektifleri, olay tarihinde alınan ifadelerin ayrıntılı incelemedi ve olay anında ikamette bulunan aile fertlerinin ifadelerinin aşırı şekilde çeliştiğini ve tutarsız olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmada, maktul Cemal Uzun'un aile içerisinde meydana gelen kavga nedeniyle kardeşi Nuri Uzun tarafından tüfekle öldürüldüğü tespit edildi. Katil zanlısı Nuri Uzun, eşi ve maktul Cemal Uzun'un eşi gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından geçirildikleri sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi.


Haber Kaynak : İHA

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı
Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı
Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi
84 polis ile aranan şahıslara operasyon
Saklandığı yerde yakalandı
Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı
Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı
Suç makinesi jandarmadan kaçamadı
4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:
Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı
Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu
Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı
Parkta şüpheli çanta paniği
Parkta şüpheli çanta paniği
Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı