KASKİ’DEN HACILAR’A 6 MİLYONLUK YATIRIM

KASKİ’DEN HACILAR’A 6 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü, mevcut altyapıyı daha da güçlendirmek için Hacılar ilçesinde 6 Milyon 37 Bin TL yatırım bedeli ile ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yeniledi.

KASKİ Genel Müdürlüğü, geleceğe yönelik güçlü yatırımlarla Kayseri’nin daha da sağlam altyapıya kavuşması için, merkez ve ilçelerde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Hacılar ilçesinde mevcut kanalizasyon kolektör hattı, kısa sürede yenilenerek ilçe halkının hizmetine sunuldu.  İş kapsamında ekonomik ömrünü tamamlamış borular, değişik çaplardaki borularla yenilendi.

Diğer yandan aynı güzergâhta, içme suyu terfi ve şebeke hatları da yenilenerek sıkıntısız işleyen mevcut hatlar daha sağlıklı ve modern hale getirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin daha sağlam ve modern altyapıya kavuşması için çalışmaların sürdürdüğünü kaydederek, “KASKİ yatırımlarımız bundan sonra da hız kesmeden devam edecek” değerlendirmesinde  bulundu.        

Büyük bir titizlikle hazırlanan projelerin sırasıyla hayata geçirildiğini belirten Başkan sözlerini şöyle noktaladı “Şehrimizin altyapısını büyükşehirlerin yapısına uygun bir şekilde inşa ediyoruz. Altyapı kavramına giren bütün konularda örnek alınan yatırımlar, KASKİ Genel Müdürlüğümüz aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Bütün gayretimiz, ‘marka şehir’ hedefinde, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirebilmek. Gerçekleştirilen yatırımlar Hacılar halkımıza hayırlı olsun.”                                                                              


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”