Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, lösemi tedavisi gören çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikte, çocuklarla beraber oyun havası oynadı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi´nde tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla eğlence düzenledi. Müzisyenler eşliğinde çocuklarla oyun havaları oynayan polisler, çocukları gönüllerince eğlendirdi. Sağlıklı olması için ev yapımı yemekler getiren polisler, çocukların ailelerinden takdir topladı.
Etkinlik hakkında bilgiler veren Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Semiha Altınbilek, ?Lösemi Haftasının amacı hem toplumsal farkındalık oluşturmak hem de çocuklarımıza destek sağlamaktır. Biz ?Her şey bir gülümsemeyle başlar´ dedik ve bugün çocuklarımıza etkinlik planladık. Onlara organik ev yapımı ikramlar getirdik. Bizler Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak ekiplerimizle canlı müzik organizasyonu yaptık ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamaya çalıştık? ifadelerini kullandı.
Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bölümü´nden Doç. Dr. Yasemin Torun Altuner, ?2-8 Kasım dünyada lösemi haftası olarak kutlanmaktadır. Bizimde çocuk hematoloji bölümü olarak şehir hastanesinde 20 yataklı bir servisimiz var. Polikliniğimizde de lösemi takip ve tedavisi yapılmaktadır. Lösemi tanısıyla yatan 100 hastamız bulunmaktadır. Bu hafta etkinlikleri kapsamında toplum destekli polislerimizin de yardımıyla kutlama yaptık, 40 çocuğumuzda bu etkinliğe katıldı. Çocuklarımız yoğun kemoterapi almaktadır. Hastalığın verdiği problemlere bağlı olarak ruhsal yönden sıkıntı yaşamaktalar. Böyle bir etkinlikle onlara manevi destek sağlanmaktadır? şeklinde konuştu.
Serviste tedavi gören hastalar ise çok mutlu olduklarını söyleyerek, polis ağabeylerine ve ablalarına teşekkür etti.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...