Tarihi Kayseri Lisesi binası bahçesinde gerçekleştirilen buluşma etkinliği mehter marşının konseri ile başladı. İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı.
Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fevzi Önder, geleneksel buluşmaların dördüncüsünü düzenlediklerini belirtti. Geleneğin devamının sağlanmasını sağlayanlara teşekkür eden Başkan Fevzi Önder, kurumun kalıcı olabilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Onursal Başkanı Mehmet Savruk ise, menfaatten uzak olan lise arkadaşlıklarının insanların hayatlarında önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi. Savruk, ?Bu duyguyu insan ancak ailesine karşı duyabilir. Bu yüzdendir ki lise arkadaşlığı sağlamdır, gerçektir, menfaat en son plandadır. Bizlere seneler sonra bu duyguları yaşatan arkadaşlarımızla konuşma, görüşme imkanı veren bu ortamı sağlayan Taş Mektep Derneği yöneticilerine her zaman ki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bu okul öğrencileri içerisinde 3 cumhurbaşkanı çıkarmıştır. Sayılamayacak kadar fazla ülkemize ilim adamları, sanatçı, siyasi, bürokrat, devlet adamı hatta genel kurmay başkanı yetiştirmiştir. Gerçekten de şanlı bir tarihe sahip olan okulumuzun mezunların da kendine yakışır bir derneği olması gerekir. Bu Dernek, Kayseri Lisesi Mezunlarının birbirine ulaştırmasını kolaylaştırmalı hem de hala faaliyet gösteren lisemize ve öğrencilerimize hizmet etmeyi amaç edinmelidir. Bundan sonra da aynı amaçlarla faaliyetlerine devam edecektir? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından ikramlar dağıtıldı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.