Ekonomi
03 Mart 2017 - 16:39
Güncelleme: 03 Mart 2017 - 16:39

KAYSERİ ŞEKER, KURUMLAR VERGİSİNDE

2016 YILINDA DA VERGİ REKORTMENİ OLDU ...

KAYSERİ ŞEKER, KURUMLAR VERGİSİNDE
Haberi Sesli Oku

Kayseri´de vergi rekortmenliğini son iki yıldan beri elinde bulunduran Kayseri Şeker´ 2016 yılında da Kurumlar vergisinde Kayseri´de en yüksek beyanda bulunarak vergi rekortmeni oldu.
28.Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Maliye Bakanı Naci Ağbal adına Kayseri vergi dairesi başkanı Ahmet Günçavdı tarafından Kayseri Şeker´e Teşekkür belgesi takdim edildi.
Kayseri Şeker´e belge takdimi esnasında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, Maliye Bakanı adına takdim edilen belgeyi tüm Kayseri Şeker çiftçileri ve çalışanları adına almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Akay; ´´Maliye Bakanımız adına Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığından aldığımız belge çok önemlidir. Kayseri Şeker fabrikası çiftçinin dolayısıyla da milletin malıdır. Burası bu yönden önemli bir misyona sahip milli kuruluşlardan bir tanesidir. Çiftçisine ve çalışanına sağlıklı hizmet ürettiği gibi devlete karşıda yükümlülüğünü yerine getirmeye çalışan bir kuruluştur. Biz fazla para kazanıp devletimize daha da fazla vergi verdikçe kıvanç duyuyoruz. Bunu da kayseri pancar kooperatifi ve kayseri şeker fabrikası yönetimi olarak bir misyon olarak belirledik. Kayseri de son 3 yıldır vergi rekortmeni oluyoruz. Bu konuda da misyon sahibiyiz bundan sonrada bu özelliğini koruyacak. Bu konuda da bizim iddialı açıklamalarımız oldu. Bu konuda azami gayret gösteriyoruz. Bu büyük kuruluşu kendisine yakışan şekilde yöneteceğiz, geliştireceğiz. Kayseri şeker geçen sene çiftçisine en yüksek pancar bedelini ödedi. Aynı zamanda en erken şekilde ödemesini yaptı. Devlet bütçesine toplamda 117 milyon TL gibi bir katkı sağladı. Bu sadece kurumlar vergisi ve katma değer vergisi olarak değil sosyal sigorta primi ve diğer vergilerde bunun içerisinde. Sonuçta bunların hepsi devlet hazinesine gitmesi nedeniyle biz hepsini birlikte değerlendiriyoruz. Bunu da daha fazla geliştirmek arzusundayız. Aynı zamanda istihdama da önemli katkı sağlıyoruz. Kayseri şeker; kayseri ve orta Anadolu´ya yakışır bir kurum haline geldi. Bu istikamette de yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Sizlerin de buraya kadar gelip zahmette bulunmanız bizimde sorumluluğumuzu daha fazla artırıyor. Bu da bizim için bir övünç kaynağı. Sizin de ilgi ve hassasiyetinize teşekkür ediyorum dedi.
Kayseri Şeker´e Teşekkür belgesi takdimi esnasında Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hurşit Dede, Turan Kaya, Abdulkadir Güneş, Halis Lektemur ve İsmail Avşar da hazır bulundu.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14