Kayseri Büyükşehir Belediyesi Küçük Burcu'ya kayıtsız kalmadı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Küçük Burcu'ya kayıtsız kalmadı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Küçük Burcu
Yaşam 20.01.2023 16:34:00

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, annesine ‘Büyükşehir Belediyesi beni çok mu seviyor?' diye soru soran 3 yaşındaki Burcu Bayram’a kayıtsız kalmadı. Sosyal medyada hazırlanan video çalışması ile büyükşehir ekipleri, 3 yaşındaki Burcu’ya seslenerek “Seni ve bütün çocukları çok seviyoruz” dedi.

Yediden yetmişe tüm Kayserililer için hemen her alanda etkin ve kaliteli yerel yönetim hizmeti sunmaya gayret gösteren Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, miniklerin gönlünde taht kuruyor. Çocuklara ve gençlere yönelik hizmetleriyle Kayserililerden tam not alan büyükşehir belediyesi, bu kez annesine ‘Büyükşehir Belediyesi beni çok mu seviyor?’ diye soran minik Burcu için harekete geçti. Kayseri’de ikamet eden Şule Bayram isimli vatandaş, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın resmi hesabına 3 yaşındaki kızı Burcu için yorum yaptı. Sosyal medya hesabından kızının kendisine, "Anne BB beni çok mu seviyor?" diye bir soru sorduğunu belirten Şule Bayram, paylaşımında minik Burcu’nun sorduğu sorunun hikâyesini şu ifadelerle paylaştı;

“Kızım (3) uyku saati gelince 'Belediye sen uyu diye elektriği kapattı, sen korkma diye sokak lambası koymuşlar, bak senin için park yapmışlar vs' diyordum. Dün 'Anne büyükşehir beni çok mu seviyor?' diye bir soru sordu. Rica etsem kızımı çok sevdiğinizi söyleyebilir misiniz? İsmi Burcu.”

3 yaşındaki Burcu’nun sorusu karşısında kayıtsız kalmayan büyükşehir belediyesi, ‘seni çok seviyoruz’ videosu yayınladı. Sosyal medyada ilgi gören videoda büyükşehir belediyesi çalışanları 3 yaşındaki Burcu’ya seslenerek “seni ve bütün çocukları çok seviyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ilgi görürken Burcu’nun annesi, büyükşehirin video jesti sonrası kızının mutluluğunu paylaşarak, “Burcu o kadar mutlu oldu ki herkese çok teşekkür ederiz, iyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi. Minik Burcu ise annesi tarafından sosyal medyada paylaşılan videoda büyükşehir belediyesi’ne teşekkür ederek, “Karanlıktan hiç korkmuyorum, teşekkür ederim lamba için” dedi.

Büyükşehir’in minik Burcu’ya jesti sosyal medya kullanıcılarından da takdir topladı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.