Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 kişilik zabıta personelini deprem bölgesi Hatay’a gönderdi. Büyükşehir Belediyesi önünde uğurlama töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, “Gün yara sarma, sahip çıkma günü. Sizler, bizlerin orda yüz akımız olacaksınız” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bütün gücü ve birimleri ile deprem bölgelerine yardım ile desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda, Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremde ağır hasar alan deprem bölgesi Hatay’a Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görevli 24 kişilik zabıta personeli gönderildi.
Büyükşehir Belediyesi önünde uğurlama törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ve daire başkanları ile zabıta personeli katıldı.
Uğurlama töreninde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin yüz akı ve vitrini olarak nitelendirdiği zabıta ekiplerine deprem bölgesinde yapılacak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Bu zorlu günlerin sahip çıkma günü olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, “Daha bu gece sahadan geldim, deprem bölgesinden. Kahramanmaraş ve Gaziantep’imizdeki çalışmaları yerinde değerlendirip oradaki değerli başkanlarımızla, başta değerli Kayseri valimiz olmak üzere gerekli koordinatör AFAD’ın ya da diğer birimlerin ekipleri ile istişarelerimizi yaptık, ihtiyaçlarını tespit ettik. Onlara yönelik olarak da sürekli ihtiyaçlarını karşılama yönünde de Allah’a şükürler olsun itiraz etmeden çaba gösterdik. Çünkü gün, bugün gün yara sarma günü, gün sahip çıkma günü, gün birlikte olma günü” diye konuştu.
Büyükkılıç, deprem bölgesinde her saat, her dakika ve her an ihtiyaçların değiştiğine işaret ederek, şöyle konuştu:
“Her saat, her dakika, her an ihtiyaç değişiyor. Gecenin sabahlarına kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, ekiplerimizin uyumadığını, çalıştığını, koşturduğunu, nasıl olur da bir an evvel bu yaraları sararız mantığında olduğunu hep beraber görüyoruz. Sistem fedakârlık üzerine kurulmuş, sistem işin şov tarafından çok hizmet boyutuyla ilgili konuma gelmiş, orada ya da başka yerlerde, 10 tane ilimizde çevresinde hizmet eden, Türkiye’mizin her yerinden gelen, her kurum ve kuruluştan gelen kardeşlerimizin her birine teşekkür ediyor, dua ediyoruz. Vefat edenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz, ailelerimize sabırlar temenni ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun diyoruz.”
Konuşmasında görev alacak zabıta personeline seslenen ve “Sizler, bizlerin orada yüz akımız olacaksınız” diyen Başkan Büyükkılıç, “Elbette ki zabıta hizmetleri ile ilgili Hatay’ımızda, o bölgemizde çalışmalarda bulunacaksınız. Hulusi Akar paşamız, bakanımız da hemşehrimiz de yine orada görevli bakanlarımızın arasında. İnşallah kazasız belasız gitmenizi temenni ediyoruz. Dualarınızı bekliyoruz, sizlere dua ediyoruz. İyi ki varsınız diyoruz. Sağ olun” ifadelerini kullandı.
Dualar ve sirenler ile yolcu edilen, Büyükşehir Belediyesi’nin görevlendirerek deprem bölgesi Hatay’a yönlendirdiği zabıta personeli, bölgede ihtiyaç olan zabıta hizmetlerini gerçekleştirecek. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden toplam 24 zabıta, Hatay’da görev alacak.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.