KAYSERİ İTFAİYESİ 95 YAŞINDA

KAYSERİ İTFAİYESİ 95 YAŞINDA

Güncel 30.09.2021 13:09:00 828 0
KAYSERİ İTFAİYESİ 95 YAŞINDA

Vali Şehmus Günaydın, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç  Kayseri İtfaiyesi’nin 95. kuruluş yıldönümü vesilesi ile tertiplenen etkinliklerine katıldı.

Vali Şehmus Günaydın, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç  Kayseri İtfaiyesi’nin 95.  kuruluş yıldönümü vesilesi ile tertiplenen etkinliklerine katılıp Cumhuriyet Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın standını gezdiler.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, güçlü, donanımlı ve deneyimli bir itfaiye kuruluşları olduğunu belirterek şunları kaydetti.  “Kayseri’mize layık olan itfaiye ekibimizin 95. yılını kutlarken, itfaiyemiz geçtiğimiz aylarda Fethiye, Marmaris, Muğla ve Antalya gibi yangınlarda en büyük hizmetleri verdi. Oradan sayın başkanlarımızın, valilerimizin bizlere gönderdiği teşekkür mektuplarından sonra anladık ki Kayseri ekibi, diğerleri gibi gerçekten fedakârca canla başla çalışıp, görevlerini yapmıştır”                      

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü münasebeti ile ülkenin birçok yerinde büyük bir fedakârlık ile çalışan ekipleri ziyaret ettiklerini belirten  Vali  Günaydın’da  afet zamanlarında olay yerine giderek çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti ve kuruluş yıldönümü nedeniyle teşkilat mensuplarını tebrik etti.                               

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy ise  gayet eğitimli, donanımlı bir itfaiye teşkilatı bulunduğunu belirterek şöyle konuştu “İnşallah hiçbir zaman gerek kalmaz ama vaka sayılarına baktığımızda da çok ciddi vaka var. Çok ciddi vakaya da anında müdahale etme durumları var, maksimum 10 dakika da süre belirlemiş İtfaiye Teşkilatı’mız. Bu manâda da İtfaiye Teşkilatı’mızın İtfaiye Haftası’nı kutluyorum”                

Stantları gezen protokol, Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenen, deprem, sel gibi afet durumlarında görevli personelin olay yerinde geçirdiği gün süresince konaklamasını daha sağlıklı bir biçimde yapabilmeleri için tasarlanan afet aracını ilgiyle inceledi. 

Yangından korunma yolları ve yangın esnasında alınması gereken önlemler konusunda bilgiler alan Vali Günaydın ile Başkan Büyükkılıç, ayrıca Spor A.Ş. tarafından kurulan basketbol potasına basket atışı yapıp, itfaiye tulumbasından su tahliyesi yaptılar.      


'Erciyes Cup'un şampiyonu Emlak Konut!
Kayseri’de Alzheimer Gündüz Bakımevi temeli atıldı
Kayseri nöbetçi eczaneler (21 Eylül)
Hasretle örülen bebek elbiseleri aileye destek sağladı
Çocuklar, Kayseri Yarı Maratonu’na renk katıyor
Bebek özlemiyle başlayan örgü serüveni, gelir kaynağı oldu
Bakan Yerlikaya, yeni motosikletleri test etti
Büyükşehir'den yenilikçi sulama projesi
Rehber köpek "Esmer", sahibiyle birlikte ilkleri gerçekleştirdi
Değer Gençlik Merkezi'nde kurs kayıtları açıldı
20 bin bakteri tarımda ne için kullanılacak?
Kayseri güncel hal fiyatları (21 Eylül)
Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (21 Eylül)
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (21 Eylül)
Kayseri’de bugün vefat edenler (21 Eylül)