Kayseri Kafkas Derneği, Eskişehir’de kemik iliği yetersizliği nedeniyle tedavi gören ve kök hücreye ihtiyacı olan 4 yaşındaki Mustafa Janberk Aguş için kök hücre bağışı etkinliği gerçekleştirdi.
Kayseri Kafkas Derneği’nin yaklaşık bin 500 üyesine bilgilendirme yapıldığını ve yaklaşık 200 kişinin bağış için geleceğini söyleyen Kayseri Kafkas Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kızılkaya, bu etkinliği sadece Mustafa Janberk için değil, nakil bekleyen diğer vatandaşlara yardımcı olabilmek adına toplumda farkındalık da oluşturmak için yaptıklarını söyledi. Nakil bekleyenlerin bir tanesine bile yardımcı olabilirlerse sevineceklerini söyleyen Kenan Kızılkaya; “Kan verme etkinliğimiz şöyle başladı, Eskişehir’de hemşerimiz olan 4 yaşlarında Mustafa Janberk Aguş’un, hastalığından dolayı kan bulunması ile ilgili bir sorunu olduğu bilgisi geldi bizlere. Bununla birlikte bizim de yaklaşık bin 500 üyemiz bilgilendirildi ve Mustafa Janberk için böyle bir kan verme etkinliği düzenlemeye karar verdik. Etkinliğimize yaklaşık 150-200 kişi katılacak. Bu durum sadece Mustafa Janberk’in sorunu değil tabii ki, Türkiye’de kök hücre bekleyen birçok vatandaşımız var. Bunların birine bile yardımcı olabilirsek seviniriz. Aslında bir farkındalık oluşturmak istiyoruz bu konuda biz” dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.