KAYSERİ KARİYER MERKEZİ AÇILIYOR

KAYSERİ KARİYER MERKEZİ AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK ile İŞKUR arasında imzalanan protokol kapsamında işveren ile iş arayanı buluşturacak olan Kayseri Kariyer Merkezi 9 Kasım Salı günü açılacak.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. ile İŞKUR arasında imzalanan protokol gereği özel istihdam bürosu hüviyeti ile faaliyetlerini yürüten KAYMEK Kariyer Merkezi, “Kayseri Kariyer Merkezi” adıyla daha güçlü, daha gelişmiş bir sistemle hizmetlerini yürütecek.

İş arayan ve işvereni buluşturacak platform olan Kayseri Kariyer Merkezi, üniversite, işveren temsilcileri, odalar ve borsalar ile birlikte faaliyet alanını genişleterek vasıfsız personelin yanı sıra, sanayinin aradığı ara/teknik eleman ihtiyacının, kentte bulunan üniversitelerden mezun olan öğrencilerden aracısız ve hızlı bir şekilde karşılayacak.

Ayrıca, öğrencilerin staj taleplerinin de bu kapsamda karşılanması için üniversite, işveren temsilcileri, odalar ve borsalar ile koordineli çalışılması planlanırken, Kayseri Kariyer Merkezi insan kaynakları, sosyal güvenlik mevzuatı, sigorta mevzuatı vs. konularda ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti de verecek.

09 Kasım 2021’de hizmetlerine başlayacak olan Kayseri Kariyer Merkezi; ara elaman ve kalifiye eleman ile işvereni, stajyer ile iş yerini buluşturarak ailelerin, şehrin ve ülkenin ekonomisine katkı verecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor