Kayseri OSB Yönetimi İstanbul’daki fuarlara çıkarma yaptı

Kayseri OSB Yönetimi İstanbul’daki fuarlara çıkarma yaptı

Kayseri OSB Yönetimi İstanbul’daki fuarlara çıkarma yaptı
Güncel 2.10.2023 10:39:00

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, İstanbul’da ziyarete açılan 2 ayrı fuar organizasyonuna çıkarma yaptı. Başkan Yalçın ve yönetimi fuarlara katılarak stant açan Kayseri firmalarını ayrı ayrı ziyaret etti.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen IBIA EXPO 2023 - 2. Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri ile TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İNTERMOB 25. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi fuarlarını ziyaret etti. Kayseri OSB’den her iki fuara katılan yaklaşık 60 firmanın stantlarının tek tek ziyaret edildiği fuar çıkarmasında; Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar ile Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Yusuf Sarıalp yer aldı. İstanbul’da yaptıkları fuar ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, sektörel gelişmenin takip edilebilmesi ve ürünlerin tanıtımı açısından ziyaret ettikleri fuarları önemsediklerini belirtti. Başkan Yalçın, Kayseri OSB’de yerleşik çok sayıda firmanın IBIA EXPO 2023 - 2. Yatak Yan Sanayi Ve Teknolojileri ile İNTERMOB 25. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri Ve Ahşap Teknolojisi fuarlarına katıldığını ve şehrin adını duyurduğunu vurguladı.
Yalçın, “Kayserili sanayicilerimiz, üretimini yaptıkları ürünleri böylesine önemli fuarlarda tüm dünyaya tanıtma gayretinde bulunuyorlar. Yüzlerce firmanın yer aldığı fuarlarda yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluşma imkânı bulan Kayserili firmalarımızı tebrik ediyorum.” dedi.
Kayseri OSB yönetimi olarak fuarlara büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Yalçın, “Geçtiğimiz günlerde tarım fuarı ve çelik kapı fuarlarını Kayseri OSB Uluslararası Fuar merkezimizde gerçekleştirdik. Büyük başarı ile geçen bu 2 fuarımızı kısa süre sonra 4 Ekim’de açılışını yapacağımız Anadolu Mobilya Fuarı takip edecek. Bu fuarlar sayesinde şehrimizin ve markalarımızın tanıtımı en üst seviyeye çıkıyor. Bundan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.
Başkan Yalçın, yatak yan sanayi ve teknolojileri fuarı ile Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri Ve Ahşap Teknolojisi alanlarında farklı fuarları Kayseri’de gerçekleştirebileceklerine değinerek, “Kayseri mobilya sektöründe Türkiye’nin lideri konumda bulunmaktadır. Böylesine güçlü bir yapıyı elinde tutan şehrimiz, mobilya fuarının yanı sıra yeni alanlarda fuar düzenleyebilecek kabiliyettedir. Böyle önemli fuarları şehrimize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Yalçın, İstanbul’da ziyaret ettikleri 2 ayrı fuarı organize eden yetkilileri ve katılım sağlayan başta Kayseri firmaları olmak üzere tüm firmaları kutladıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.