Kayseri Serbest Bölge’de faaliyet gösteren Sersim fabrikasında görevlendirilmek üzere 100 erkek işçi alımı yapılacak. Başvurular kapsamında adaylar, 3 Mart 2026 Salı günü İŞKUR’da gerçekleştirilecek toplu iş görüşmesine katılacak.
Vardiyalı ve mesaili sistemde çalışabilecek, 20-45 yaş aralığındaki adaylar arasından yapılacak alımlar için mülakat adresi İŞKUR binası olarak açıklandı. Görüşmeler saat 13.30’da başlayacak.
Aylık 3 Bin TL Prim Ödemesi
İlanda yer alan bilgilere göre; devamsızlık yapmayan, iş kazası kaydı bulunmayan ve disiplin cezası almayan çalışanlara her ay 3 bin TL “Mükemmel Çalışan Ödülü” primi verilecek.
Bayram İkramiyesi ve Sosyal Destekler
Yan haklar kapsamında ise 6 aylık çalışma süresini tamamlayan personele Ramazan ve Kurban Bayramlarında ikramiye, Kasım ayında yakacak yardımı, Eylül ayında eğitimine devam eden her çocuk için eğitim yardımı, Ramazan iaşesi ve kreş desteği sağlanacağı belirtildi.
Kayseri merkez ile Develi ve Bünyan ilçelerine servis imkânı da bulunuyor.
NTV’nin haberine göre, geliri asgari ücretin üçte birinden az olan ailelere yönelik “vatandaşlık maaşı” modeli üzerinde çalışılıyor. Destek hem nakit hem kart sistemiyle verilebilecek.
Forbes Dergisi, Türkiye’de yaşamak için en zor koşullara sahip illeri sıraladı.
Kayseri semt pazarlarında bu hafta zam şampiyonu o sebze oldu!
Kayserispor’un maçını yönetecek Ümit Öztürk, sarı-kırmızılı ekibin daha önce 23 karşılaşmasında görev aldı. İstatistikler dikkat çekiyor.
Kayserispor’un altyapısından çıkıp A takıma kadar yükselen genç yıldızı Talha Sarıarslan tüm gözlerin odak noktası oldu
MAZLUMDER Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Adnan Evsen ve heyeti 1992 yılında gerçekleşen Hocalı katliamına dikkat çekere 'Katliamın hesabı tam sorulsun' talebinde bulundu. Detaylar Kayseri Haber'de…
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, 7200 gün prim düzenlemesinin Mayıs ayında çözülebileceğini söyledi. Kayseri’de kredi hacmi 1 milyar 20 milyon TL’ye ulaştı.
Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türkiye Ulusal Ajansı'nın katkıları ile Hong Kong'da düzenlenen Asia-Pasific Association for International Education (APAIE) uluslararası etkinliğine katıldı.
1 milyon 237 bin metrekarelik üretim alanına sahip Jeotermal Sera Organize Tarım Bölgesi’nde toplantı gece yarısına kadar sürdü, sabah ise sahada inceleme yapıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kapanan 432 kilometrelik 54 mahalle yolunu yeniden ulaşıma açtı. Ekipler 24 saat esasına göre sahada görev yaptı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 28 Şubat’ın yıl dönümünde yaptığı açıklamada vesayetçi anlayışı eleştirerek milli irade vurgusu yaptı.
Kayseri’de Serbest Bölge’de faaliyet gösteren Sersim fabrikası 100 erkek işçi alımı yapacak. 3 Mart’taki toplu iş görüşmesine dair tüm ayrıntılar haberimizde…
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak kurduğu iftar çadırını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlarla aynı sofrada orucunu açtı.
Kayserispor ile Gençlerbirliği arasındaki rekabette ortaya çıkan istatistikler futbolseverleri şaşırtıyor.