KAYSERİLER EVDE TEDAVİYİ ÇOK SEVDİ

22 BİN 500 HASTAYA MUAYENE, TETKİK, TAHLİL, TEDAVİ, TIBBİ BAKIM VE REHABİLİTASYON HİZMETİ SAĞLADI

KAYSERİLER EVDE TEDAVİYİ ÇOK SEVDİ
Sağlık 18.09.2019 16:51:30
Haberi Sesli Oku

Kayseri Devlet Hastanesi´ne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri ordusu, 2019 yılı içinde 444 38 33 numaralı telefondan kendilerine ulaşan 22 bin 500 hastaya muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyon hizmeti sağladı.

Büyük özveri ile çalışan Evde Sağlık Hizmetleri ekibini ziyaret eden Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Altıntop ?Evde Sağlık Hizmetleri birimini yerinde ziyaret ederek hizmet kalitesinin verimliliğini artırmak için gerekli çalışmaları başlatmış durumdayız. 2018 yılı Haziran ayında başlayan Devlet Hastanesi´ndeki hizmetlerimize Evde Sağlık Hizmetlerimizde eklendi. Evde Sağlık Hizmetleri Birimimiz muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyon gibi hizmetlerini evde vermektedir? dedi.

Başhekim Uzm. Dr. İsmail Altıntop, ?Hastalarımızın evlerine giderek yerinde değerlendiren sağlık çalışanlarımız gerekli görüldüğü durumlarda Palyatif ünitemizle birlikte koordineli olarak hastanemizde takip edilmektedir.  Toplam 5050 hastanın takibi alındığını ve halen 5000 hastaya Kayseri´de evinde sağlık hizmeti verilmeye devam edildiği görülmektedir.  2019 yılında 22.500 hastaya ekibimiz hizmet vermiştir? diyerek şu şekilde konuştu. ?Buradan öncelikle tüm sağlık personelimize çok teşekkür ediyoruz.  Sağlık hizmetinin hastanede verilmesi, personelin eve giderek sağlık hizmetini vermesinden daha kolaydır. Bu sebeple personellerimiz zor olan evde sağlık hizmetini büyük bir özveriyle gönüllü olarak vermektedir. Hizmetlerimizin kalitesi her gecen gün artarak devam edecektir. Sağlıklı günler diliyorum? dedi.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi sorumlusu hemşire Semra Dinçsoy ise ?Evde Sağlık Hizmetlerine hastalarımız ulaşmak için 444 38 33 numaralı telefondan başvurularını yapabilirler. Hastalarımız başvurularını yaptıktan sonra, gün içerisinde kendilerine dönüş sağlayarak enjeksiyon, pansuman, sonda takılması, nakil hizmetleri veya hastaların raporlarının yenilenmesi gibi hastaların ihtiyacına yönelik hizmetleri vermekteyiz? dedi.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.