Tarih: 20.05.2017 17:57

KAYSERİSPOR, ADANA´YI ELİNDEN KAÇIRDI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 32.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Adanaspor´u konuk etti. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererken, maçın ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Gelecek sezonda da düşme korkusu yaşamamak için çalışmalara başladık´ dedi.
Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Tolga Özkalfa, Erdinç Sezertam ve Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü görev yaptı.
Mücadele Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 4. dakikada Deniz Türüç´ün açtığı ortada topla buluşan Umut Bulut´un vuruşunda top kaleci İrfan Can´da kaldı.
20. dakikada gelişen Cem Özdemir´in serbest vuruşunda ceza sahası içinde Bekir Yılmaz´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 34. dakikada Deniz Türüç´ün köşe atışında topa yükselen Sow´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarı Adanaspor´un santra vuruşu ile başladı. 49. dakikada Da Silva´nın ortasında topa uzanan Bekir Yılmaz´ın vuruşunda top direğin üstünden auta gitti. 79. dakikada Da Silva´nın pasında topla buluşan Ahmet´in vuruşuna meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
81. dakikada serbest vuruş kullanan Da Silva´nın düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu. Karşılıklı ataklar olsa da, mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.



19 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —