Spor
12 Mayıs 2018 - 17:08
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 - 17:08

KAYSERİSPOR´DA EROL BEDİR YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

BEDİR: "GÖREVE GELDİKTEN SONRA BIRAKIP GİTMEMEYİ, KAÇMAMAYI TERCİH ETTİK"

KAYSERİSPOR´DA EROL BEDİR YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Kayserispor´da yapılan Olağan Genel Kurul´da mevcut başkan Erol Bedir yeniden kulüp başkanlığına seçilirken, kulübün borcunun 106 milyon TL civarında olduğu açıklandı.

Kadir Has Spor Kompleksi´nde yapılan Kayserispor Olağan Genel Kurulu, divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Yapılan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oylandı. Genel kurula katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kulüp Başkanı Erol Bedir´e teşekkürlerini ileterek kulübe hizmet edenlere destek verilmesi gerektiğini belirtti. Bakan Özhaseki, "İftihar ediyoruz Kayseri şehri, şehircilik açısından Türkiye´nin en güzel şehirlerin başında geliyor. Bugün ticareti yerinde, sanayisi yerinde, sporu da gayet iyi gidiyor. Düşme hattındayken hamdolsun önce düşmekten kurtulduk, bu sene de çok rahat bir dönem geçirdik. Başarılı bir dönem geçirdik. Keşke ikinci yarıda biraz daha motive olabilseydik de çocuklar işi sıkı tutsalardı şampiyonluk potası içerisindeydi. Ama o motivasyon da kolay değil. Kötü durumda değiliz, şimdi bundan sonra da yeni hedefler koyarak gitme zamanı diye düşünüyorum. İnşallah bunu da başarırız. Geçmişte elbette hizmet edenlere teşekkür ederiz ayrı bir şey ama bugün de gayret eden arkadaşlarımıza önce teşekkür sonra da hepimizden destek gerekir. Bu destek olursa, birlik içinde olursak inşallah bu takım daha iyi yerlerde olur" ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki´nin konuşmasının ardından yönetim kurulu seçimine geçilirken, tek liste ile seçime giren mevcut başkan Erol Bedir oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

BEDİR: "BAŞKANLIK AĞLAMA DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETME MAKAMIDIR"

Konuşma yapmak için kürsüye çıkan Başkan Bedir, ?Görevi devraldığımızda bize kayıtlı borçlar 72 bin TL civarındaydı. Bu kayıtlı borcun cezası, faizi kesinleştikten sonraki tahakkuku 110 milyon TL civarına çıktı. Mesela bir kaleci bizde 30 bin Euro alacağı gözüküyor, oradan geldi, buradan geldi 452 bin Euro ödedik. Turgut doğan Şahin diye bir futbolcu kayıtlarda hiç alacağı yok, sonradan mahkeme sonucu 4 trilyon 600 milyon lira para ödedik. Bu şekilde 28-30 trilyon lira daha borç tahakkuk ettik. Biz bunların tamamını üstlenmek zorunda kaldık, çünkü kulüplerde devamlılık esas. Biz bunları ödemezsek lisans alamıyoruz, sahaya çıkamıyoruz, bir sürü sıkıntı çekiyoruz. Buna rağmen ağlamadık, başkanlık makamı ağlama makamı değildir, çözüm üretme makamıdır. Ya çözüm üretirsin ya da bırakır gidersin. Biz göreve geldikten sonra bırakıp gitmemeyi, kaçmamayı tercih ettik" diye konuştu.

KONUŞMASI AYAKTA ALKIŞLANDI

Kulübün şuandaki borcunun 106 milyon TL civarında olduğunu belirten Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir´in devamında yaptığı konuşma salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Bedir sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün itibariyle 160 milyon TL civarında bir borcumuz var. Bunun 60-70 milyon lirası kredi. Siz ne biliyorsunuz ben de o kadar biliyorum. Çünkü bu sizin, biz emanetçiyiz. Karşı çıkanlar bir şey bulamayınca ?Erzurumlu´ diye bir şeyler söylüyorlar. Ben; Müslüman Türk ailenin evladı olmaktan, Erzurum´da dadaş olarak doğmaktan, Kayseri´de yaşamaktan, buralara hizmet etmekten, burada evlenmekten, çoluğumu, çocuğumu burada yetiştirmekten, anamın, babamın mezarının burada olmasından, benim mezarımın da hemen onun yanında olacak olmasından onur ve gurur duyuyorum."

Seçilen yönetim kurulunda Berna Gözbaşı İlter, Mustafa Aksu, Naci Bedir, Orhan Taşçı, Mehmet Çakmak Uyar, Mustafa Gülsoy, Serdar Maraşlı, Tufal Koç, İsmail Çöl, Türker Horoz, Bahadır Kul, Mustafa Bakır, Fatih Çağlar Öcal, Mehmet Dönmez, Hasan Eskici ve Süleyman Akın yer aldı.

Haber Kaynak : İHA

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14