Tarih: 13.08.2013 10:07

KAYSERİ`YE SÜPER NOT

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesinin Kayseri`ye kazandırdığı Kadir Has Stadı, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, kayak pistleri gibi Türkiye`nin en güzel spor tesisleri ulusal ve uluslararası birçok şampiyonanın Kayseri`de yapılmasını sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Yakın zamanda U-20 Dünya Futbol Şampiyonasına ev sahipliği yapan ve başarıyla bu organizasyonu gerçekleştiren Kayseri, dünyanın en büyük derbilerinden olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçında da tam not aldı.

Karşılaşma öncesinde her iki takımın İstanbul ya da başka illerde bir araya gelemeyen taraftarlarının Kayseri`de birlikte vakit geçirmesi "Özlenen tablo" yorumlarına neden oldu. Alınan önlemler neticesinde sadece karşılaşma öncesi değil karşılaşma anında ve sonrasında da taraftarlar arasında herhangi bir sorun yaşanmadı.

BAKAN`DAN ÖVGÜ

 Karşılaşma sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kayseri`ye teşekkür etti. "Bu gecenin öncelikli kazananı Kayseri oldu, çok güzel bir ev sahipliği yaptılar" şeklindeki sözleriyle Kayseri`den övgüyle bahseden Bakan Kılıç, Kayseri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürüne teşekkür ettiğini belirtti.

 Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de Kayseri`nin ev sahipliğinden çok memnun olduklarını belirterek başarılı organizasyondan ötürü tüm ilgililere teşekkür etti. Kayseri`ye gelen ya da bu maçı televizyon ekranlarında izleyerek yorum yapan spor yazarları da Kayseri`nin bu önemli organizasyonu başarı ile gerçekleştirmiş olmasına dikkat çekerek övgü dolu sözler sarf etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —