Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) bu sene 22´incisi düzenlenen WIN EURASIA Metalworking Fuarı´na 150 kişilik ekiple çıkartma yaptı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen fuara, KAYSO, Üniversite Sanayi Araştırma ve İşbirliği Vakfı (ÜSAİV), Dener Makina ve Hannover Fairs Turkey işbirliğinde 150 kişilik işadamı heyeti ile günübirlik ziyaret gerçekleştirdi. Fuarın açılışında konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bu tür fuarların önemini bildiklerini belirterek, ?Kayseri Sanayi Odası üyelerinden oluşan 150 kişilik karar verici bir heyetle fuarı ziyarete geldik. Aynı zamanda Kayserimizin güzide firmalarından Dener Makina ve Evin Çelik Eşya da burada. Onlara da destek anlamında kalabalık bir heyetle fuara gelmiş durumdayız? dedi. Başkan Büyüksimitci, Kayseri´de 42 milyon metrekare üretim alanında, yaklaşık bin 700 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiğini ve bunlardan yaklaşık 33 tanesinin de Türkiye´nin ilk bin firması arasında olduğunu belirterek, Kayserili sanayiciler olarak önümüzdeki yıllarda Türkiye´nin ihracatına daha fazla katkı verecek duruma geleceklerini söyledi. KAYSO heyeti fuar açılışının ardından Odamız üyesi Dener Makina ve Evin Çelik Eyşa´yı ziyaret ederek, fuarda çeşitli temaslarda bulundu.
Fuarın gala yemeğinde konuşan Dener Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dener, bu organizasyonu gerçekleştirdiklerinden dolayı KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci´ye teşekkür ederek, ?Sizlerin kalabalık bir heyetle Kayseri´den buraya gelmeniz bana ve ekibime moral ve güç verdi. Hepinize teşekkür eder, başarılar dilerim? ifadelerini kullandı. KAYSO Başkanı Büyüksimitci ise, seyahate katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, ?Bu bizim görmek istediğimiz bir tablo idi. Bu ziyaret Dener Makina´ya hem manevi destek, hem de birlikteliğimiz anlamında çok önemli bir organizasyondu. Umarım hepimiz memnun kalmışızdır. Oda olarak bundan sonra buna benzer organizasyonları daha fazla yapmaya gayret edeceğiz? diye konuştu.
KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ise, fuarların sanayicilerin kendilerini değerlendirmeleri açısından çok güzel bir fırsat olduğunu belirterek, oda olarak sanayicilerin yararına olacak bu tür organizasyonları daha kazla düzenleme gayretinde olacaklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.