Eğitim
15 Mart 2019 - 16:07
Güncelleme: 15 Mart 2019 - 16:07

KAYÜ´DE KREŞ-ANAOKULU

PROTOKOLÜ İMZALANDI

KAYÜ´DE KREŞ-ANAOKULU
Haberi Sesli Oku

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsüne hayırsever Mustafa Suat Köylüoğlu tarafından yaptırılacak olan Sevim Köylüoğlu Kreşi ve Anaokulu için protokol imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol törenine, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Hayırsever Mustafa Suat Köylüoğlu, Develili hayırsever ve 26. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney katıldı.

İmza protokol töreninde yapılan konuşmalarda Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Hayırsever Mustafa Suat Köylüoğlu´na annesi Sevim Köylüoğlu adına yaptıracağı kreş ve anaokulu için teşekkür etti.

Rektör Karamustafa, ?Biz bugün burada Kayserinin köklü hayırsever ruhuna bir kez daha şahitlik ediyoruz. Bir kez daha güzel bir işe imza atmak için bir araya geldik. Kayseri şehri ve ilçeleriyle köklü bir kültüre sahiptir. Üniversitemizin 8 adet kampüsü bulunmakta ve bu kampüsteki binaların her biri hayırseverler tarafından yaptırılmıştır. Biz Develideki yerel yönetimimizin, belediyemizin, hayırseverlerin, ilçenin ileri gelenlerinin gerçekten çok ciddi katkılarını görüyoruz. Develi de bulunan Meslek Yüksekokulumuzda Çocuk Gelişimi bölümü bulunmakta ve bu bölümdeki öğrencilerimizin nitelikli uygulama yapabilmesi, gerçek hayata dönük mesleklerini öğrenebilmeleri ve ileri de mesleklerini icra edebilmeleri için, sağolsun Suat Köylüoglu bey, aynı zamanda Seyrani Vakfının da Başkanı, bu manada kendisinin gerçekten çok emeği var. Bundan sonra da Develi Kampüsümüze destek vermeye devam edeceğinden eminim.  Şimdi annesi adına yaptıracağı anaokulu ve kreşte, hem öğrencilerimiz uygulama yapabilecek, hem de personelimiz ve Develideki vatandaşlarımızın çocukları faydalanacaktır. Ben kendisine yaptığı bu hayırdan dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Hayırsever Mustafa Suat Köylüoğlu da, annesi adına daha önce bir huzurevi yapmayı düşündüğünü, fakat Develi Seyrani Kampüsünde Çocuk Gelişimi eğitimi alan öğrencilere uygulama imkanı olabilmesi için bu fikrini anaokulu ve kreş olarak değiştirdiğini belirterek, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Develili hayırsever ve 26 Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da, Develi ilçesinde hayır sahiplerinin her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Sami Dedeoğlu, ?Suat ağabeyimiz, bizim, Develimizin sigortasıdır. O, hayırsever yönüyle, her yönüyle, gönlü açık, bağrı açık biri. Allah işini gücünü rast getirsin. Yaptığı hayırlar, inşallah öbür tarafta da karşısına çıkacaktır. Yaptığı hayırlar örnek teşkil edecektir. Yapılan bu hayrın hayırlara vesile olmasını diliyorum? diye konuştu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, Develi´nin hayırseverlikle ön plana çıkmış bir ilçe olduğunu söyledi.

Başkan Cabbar, ?Ben her konuşmamda, her platformda şunu gururla söylüyorum. Develide eğitim kurumlarımızın yüzde 80´i hayırseverlerimiz tarafından yaptırılmıştır. Bu gerçekten Türkiye ortalaması istatistiğine baktığımız zaman müthiş, güzel bir oran. Dolayısıyla Suat ağabeyim, hayırseverlik noktasında bir tuğlada kendisi koydu. Kendisine çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Kendisi de Develili olan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney ise konuşmasında, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Hayırsever Mustafa Suat Köylüoğlu, Sevim Köylüoğlu Kreşi ve Anaokulunun yapım protokolüne imza attı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ
Anahtar Kelimeler: KAYÜ KREŞ ANAOKULU

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14