ORGANİZASYONDAN ÖVGÜYLE SÖZ EDİYORLAR...
?KAYSERİ BİR KÜLTÜR ŞEHRİ?
Büyükşehir Belediyesi´nin düzenledi 1. Kayseri Kitap Fuarı´na katılan yazarlar Kayseri´nin bir kültür merkezi olduğunu kanıtladığını belirttiler. Yazarlar ve vatandaşlar Kitap Fuarı´ndan övgüyle söz ettiler.
?KÜLTÜR HAYATINA CANLILIK GELDİ?
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´ndeki Kitap Fuarı´na katılan yazarlardan Necip Tosun, nitelikli ve popüler yazarları bir araya getiren fuara katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Fuarın, Kayseri´nin kültür hayatına büyük bir canlılık getirdiğini ifade eden Tosun, ?Cıvıl cıvıl ve çok kalabalık bir fuar. Kayseri´de büyük bir kitap sevgisi ile karşılaştım. Demek ki Anadolu´da büyük organizasyonlar yapılabiliyormuş. Bu organizasyona emek veren herkesi tebrik ediyorum. Tüm önemli yazarları da Kayseri Kitap fuarına katılmaya davet ediyorum? dedi.
?BU FUARLA GÖRÜLMEMİŞ BİR BAŞARI YAKALANDI?
Kitap Fuarı´na katılan yazarlardan Ali Ural da, senelerce devam eden kitap fuarlarında görülmeyen başarının Kayseri Kitap Fuarı´nda yakalandığını belirterek, ?Nasıl bir çağrıdır ki tüm Kayserililer fuara geliyor. Bütün yazarlar kitap imzalamaktan yoruldular. Tabi ki tatlı bir yorgunluk bu. Fuara gelenler sadece bakmak için değil yazarlar ve kitaplar için geliyorlar. Kayseri´nin sadece sanayi ve ticaret merkezi değil, aynı zamanda kültür merkezi olduğuna inandım? diye konuştu.
?ETKİLEŞİM ÇOK GÜZEL?
Yazarlardan Sultan Tarlacı ise, fuara gelen ziyaretçilerin heyecanına dikkat çekti. Yazarların böyle heyecanlı okurlar istediklerini ifade eden Tarlacı, ?Özellikle gençlerin ilgisi çok fazla. Genelde başka yerlerde akşam saatlerinde fuarlar sakinleşir; ama burada ilgi bitmiyor. Etkileşimin çok güzel olduğunu hissettim? dedi.
?KAYSERİ´YE YAPILAN EN BÜYÜK HİZMET?
Kitap Fuarı´na katılan Engin Noyan da organizasyondan övgüyle bahsetti. Çok hayırlı ve önemli bir işin altına imza atıldığını vurgulayan Noyan, ?Kayseri´ye yapılan en büyük hizmetlerden birisi oldu. Kayseri´yi zaten severim; ama bu fuar cilası oldu. Başkanınızın kıymetini bilin. Buraya gelmekten ve bu fuarı görmekten büyük mutluluk duydum? diye konuştu.
?ÇOK ÇALIŞILMIŞ VE ÇOK EMEK VERİLMİŞ?
Fuarı gezen vatandaşlar da organizasyon nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Çok çalışılmış ve çok emek verilmiş bir organizasyonun yapıldığını vurgulayan vatandaşlar, bu kadar güzel bir organizasyonun Kayseri´ye kazandırılmış olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
(16 Ekim 2017) KİTAP FUARI´NA KATILAN YAZARLAR VE FUARI GEZEN ZİYARETÇİLER
ORGANİZASYONDAN ÖVGÜYLE SÖZ EDİYORLAR
Kayseri Haber
Gazetesi
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri’de mandacılığı geliştirmek ve manda ürünlerini markalaştırmak için yapılan çalıştayın raporunu Bakanlığa sundu. Kent, mandacılıkta ihtisas merkezi olma yolunda ilerliyor.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kazanan 12 milli sporcu ve antrenörlerini makamında ağırladı. Çiçek, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Detaylar Haberimizde...
İYİ Parti heyeti, Kayseri İl Göç İdaresi Müdürü Enver Tutel'i ziyaret ederek şehirdeki göçmenlere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Kayseri’de Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, YouTube üzerinden yatırım vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 28 şüpheliyi yakaladı. Elde edilen haksız kazanç 14 milyon TL’yi aşıyor, operasyonlar kararlılıkla sürüyor.
Kayseri Sanayi Odası’nda 23 Ocak’ta düzenlenecek panelde, MASAK sorguları, denetim süreçleri ve uygulamadaki sorunlara çözüm önerileri ele alınacak. İş dünyası ve mali müşavirler için rehber niteliğinde olacak.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de yaptığı konuşmada yerel basının önemine dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun oranlarının makul seviyelere çekilmesinin yerel basın için hayati olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..