Müreffeh ve güçlü bir Türkiye için her hafta bir okul ziyareti gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Kocasinan´ın geleceği için öğretmenlerle istişare eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi´nin eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında öğretmenlerinden biri, kanser tedavisi görmüş bir yakınının Kocasinan Akademi´nin kursları sayesinde hayata tekrardan bağlandığını vurgulayarak, belediye ekiplerine teşekkür etti.
Okul girişinde Okul Müdürü Enver Kaya tarafından karşılanan Başkan Çolakbayrakdar´a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti. Sınıfları tek tek ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere hitaben ?Allah muvaffak etsin. İnşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız? dedi. Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle hasbihal etti. Geleceğin teminatı çocuklara daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Göreve geldiğimden itibaren mahalle mahalle gezip, vatandaşların ihtiyaçlarına göre çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaptırımız hizmetlerle vatandaşlarımızın yüzü gülüyor? diye konuştu. Sosyal belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Bunlardan biri olan Kocasinan Akademi ile 7´den 70´e herkese hizmet veriyoruz. Kocasinan Akademi, vatandaşlara eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal imkanlar sunuyor. Akademi tesislerimizde vatandaşlarımız bir araya gelip, iyi ve kötü günlerinde dostluklarını pekiştiriyorlar. Tesislerimiz sayesinde geleceğimizin teminat yavrularımız kreşte sosyalleşirken, hanım kardeşlerimiz ise eğitim, sosyal ve sanatsal etkinliklerde bulunuyorlar. Diğer yandan da yetişkin ve gençlere yönelik sportif faaliyetlerde hizmet veriyoruz? ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerden biri ise kanser tedavisi görmüş bir genç yakınının Kocasinan Akademi´nin açtığı kurslar sayesinde hayata tekrardan bağlandığını vurgulayarak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte her hafta bir okul ziyareti gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek ?Görev aldığım yerlerde bu zamana kadar birçok belediye başkanıyla çalıştım. Fakat başkanımız, okullarla bizzat ilgilenip eğitim kalitesini daha fazla yükseltilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bundan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum? diye konuştu.
Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Enver Kaya da okula yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür plaketi takdim etti.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.