İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli, AK Parti´li Başkanların 25 yıldır yönettiği, Kocasinan´ın içinde bulunduğu karamsarlık çıkmazı gibi bir sorunu olduğunu öne sürdü.
Eğer vatandaşlarımız birkaç gün sonra 31 Mart pazar günü sandığa geçmişten hiç ders almadan giderse, bu kez çok daha derin bir hayal kırıklığı yaşanır ve ertesi sabahın 1 Nisan olması bu hayal kırıklığının ?şaka?ya gelmeyeceğini gösterir.?dedi.
Millet İttifakının, İYİ Parti Kurmayları; Medya, temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bir otelin restoranda düzenlen kahvaltıya, İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İlçe Başkanı Yurder Şahin, Meclis üyesi adayları Kazım Yücel, Muharrem Yeğen ve Erhan Özhan ile birlikte basının karşısına geçtiler. Seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardılar ve seçimlerin kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesi dileğinde bulundular
Kocasinan adayı ve beraberindekiler, Yeni Sanayi´de esnafla, Zümrüt ve Gaziosman Paşa´da pazarcı esnafıyla, Fevzi çakmak, Yeşil mahalle, Yavuzlar, Yeni mahalle ve Hırka´da, Ebiç´te, Seyrani´de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında yaptığı konuşmasında mevcut yönetimi eleştiren Dr.Hasan Sami Özvarinli şöyle konuştu:? Kocasinan için hazırladığımız projeler halkın derdini çözecek projelerdir. Tarımla ilgili, hayvancılıkla ilgili, işsizlikle ilgili, yoksullukla ilgili halinizden anlayan başkanınız olacak. Kocasinan´ın çok önemli sorunları var. Güçlü geliyoruz.Hep birlikte bu sorunları çözeceğiz. Bizim karşımızda aday olanlar projelerini açıkladılar. Siz ilk önce 1994-1999-2004-2009-2014-2019´a kadar geçen süre içerisinde halka verdiğiniz sözleri tutunuz mu yok?. İlk defa aday olmuş gibi proje açıklıyorlar. Bu Memleketin evlatları 31 Mart Pazar günü sandığa gittiğinde size demezler mi, sormazlar mı ki bunca yıldır neredeydiniz arkadaş.?
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.