Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri´yi daha güzel yarınlara taşımak için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar, Genel Kurulda Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri İl Başkanı olarak seçilen Emin Hayta ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri İl Başkanı Emin Hayta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çolakbayrakdar´ın her dönem desteklerini hissettiklerini belirterek, teşekkür etti.
Yeni yönetimi tebrik edip, hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar da ?Kocasinan Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. İşçi kardeşlerimizle birlikte güzel başarılara imza atıyoruz. İşçi kardeşlerimiz sahada güzel çalışmalara imza atarken bizler de elimizden geldiğince şehrimizi daha güzel yarınlara taşımanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Özellikle Kocasinan´a değer katmak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, şehrin sosyal hayatını zenginleştirmek ve insanları mutlu edecek yaşam alanlarını sunmak üzere bina ettiğimiz belediyecilik çalışmalarımıza vatandaşlarımız büyük teveccüh gösteriyor. Hemşehrilerimizin memnuniyeti, yaptığımız projelerimizin vatandaş nezdinde karşılık bulması, bizim motivasyonumuzu ve çalışma azmimizi artırıyor. Bizler şehre hizmet etmek için varız. Kocasinan´a ve Kayseri´ye hizmet etmek için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışıyor, her geçen gün hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, ?Yakın gelecekte Kocasinan, her türlü cazibe alanları ile insanların burada yaşamak için can atacakları çekim merkezi olacak? diyerek sözlerini noktaladı.
Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyarette, yeni yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtıp, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...