Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bölge sakinleriyle bir araya geldi.
Vatandaşların ikram çeşmesinden memnun kalmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:
"Kültürümüzü her zaman canlı tuttuk ve geleneklerimizi yaşatabilmek adına hassasiyet gösteriyoruz. Bu çerçevede Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki İkram Çeşmesi ile vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza özellikle sonbahar ve kış mevsiminde geleneksel bir lezzet olan salep ikram ederken, ramazan ayında ise ramazan şerbetiyle Osmanlı geleneğimizi yaşatıyoruz."
Öte yandan, belediye tarafından Kayseri Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi önünde konumlandırılan ikram çeşmesi, hasta ve hasta yakınlarına hafta içi her gün hizmet veriyor.
Portatif olarak taşınabilen ikram çeşmesi, vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde mevsim şartlarına göre soğuk ve sıcak içecek imkanı sunuyor.
Hayırsever Tacir Ailesi, Kayseri'ye kazandırılan 6 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sonrası İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan'ı ziyaret etti. Açılan istasyonlar gezilerek sağlık personeline başarılar dilendi.
Kayseri'de yaşayan vatandaşlar için namaz vakitleri, ibadetlerini düzenli bir şekilde yerine getirebilmeleri açısından büyük önem taşıyor. Peki bugün namaz vakitleri nasıl? Ezan kaçta okunacak? Detaylar Kayseri Haber'de...
Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü, çocukluk dönemi aşılarının önemine dikkat çekti. Detaylar Kayseri Haber'de…
Kayseri’de bugün ayaz ve sisli hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre gece ve sabah saatlerinde sıcaklık sıfırın altına düşecek, gün içinde en yüksek sıcaklık 8 derece olacak.
Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…
Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Kayserispor’da 4 futbolcu sakatlık, 1 futbolcu ise ceza nedeniyle kadroda yer alamayacak.
Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Kocasinan Şimşekspor, 11. hafta maçında deplasmanda Onikişubat İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek.
Kayseri Süper Amatör Küme’de 13 hafta süren ilk yarıyı Kayseri Şekerspor zirvede tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk bölümünü namağlup lider olarak bitirerek büyük bir başarıya imza attı.
Türkiye 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Erciyes 38 Futbol Kulübü, ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mavi-siyahlı ekip, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Süper Lig’de Kayserispor, Konyaspor deplasmanında 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. İki ekip, son 16 sezonda ligde 31. kez karşı karşıya gelecek.
Kayseri’de polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan hem alkollü hem de plakasız motosiklet sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı.
Kayseri Adalet Sarayı mensupları tarafından oluşturulan Re'sen Ritim Topluluğu, kültür ve sanat faaliyetlerini desteklemek amacıyla sahne aldı.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde çarpışan iki otomobilden biri savrularak kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kazada 2 yaya ile otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 2 katlı evin mutfak kısmında çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.