Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda ilk kez finale çıkan Türkiye, Çinli rakipleriyle karşılaşan milli sporcularının mücadelesiyle şampiyonada gümüş madalya kazandı.
Ay yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil eden milli sporcuları tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, uluslararası arenada şehrimizin ismini duyurduklarından gurur duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Spor Kulübümüzün altyapısından yetişen milli sporcumuz Kenan Eren Kahraman, tarihimizde ilk kez finale yükselerek dünya ikincisi olmuş ve bizleri gururlandırmıştır. Bu başarı, sadece bir spor müsabakasının sonucu değil; yıllardır süren emek, disiplinli çalışma ve kararlılığın ürünüdür. Kocasinan Belediyesi olarak gençlerimizin sporla büyümesi, yeteneklerini keşfetmesi ve uluslararası alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Spor kulübümüz bünyesinde yetişen gençlerimiz, sadece sportif başarılarıyla değil, aynı zamanda ahlaki duruşları ve örnek kişilikleriyle de bizleri gururlandırıyor. Masa tenisi branşında özellikle son yıllarda yakaladığımız ivme ile adımızdan söz ettiriyoruz. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü olarak Türkiye genelinde en fazla milli sporcu gönderen kulüpler arasında yer almak bizim için büyük bir onurdur. Masa tenisi takımımız, Kayserispor’dan sonra Süper Lig’de mücadele eden ikinci takımımızdır. Bu da Kayseri'nin spordaki gücünü ortaya koymaktadır. Sporcularımızın uluslararası arenada ay-yıldızlı formayla mücadele etmeleri, Türk Bayrağını dalgalandırmaları ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmeleri bizlere her seferinde tarifsiz bir sevinç yaşatıyor. Özellikle Kenan Eren gibi altyapımızdan yetişen sporcularımızın dünya arenasında yer alması, gençlerimize ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın somut göstergesidir. Bu vesileyle başta Kenan Eren Kahraman olmak üzere, başarıda emeği geçen antrenörlerimiz Halil Adak ve Kemal Balım ile tüm teknik ekibimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarılar artarak devam edecek ve Kocasinan’dan daha nice milli gururlar yetişecektir. Biz, sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.