Kocasinan Belediyesi tarafından milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan ?Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü´nün oyuncuları, yaz döneminde aldıkları eğitimleri sahneye aktardı. Birden fazla oyun sergileyen genç yetenekler, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.
Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ?Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü´ oyuncuları sergiledikleri oyunlarla vatandaşlardan tam not aldı. Yeşil Mahalle Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu´nda düzenlenen programa; Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Kasım Herdem ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik, gitar grubu üyelerinin müzik dinletisiyle başladı. Ardından Tarığın Hasta Ziyareti, Vay Başıma Gelenler, Oto Yaygara, Şapşirikler Karakolu gibi oyunları sergileyen genç oyuncular, yetenekleriyle izleyicilerden büyük alkış aldı.
Tiyatro aracılığıyla milli ve manevi değere sahip nesillerin yetişmesini hedeflediklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sergilemiş olduğu oyunlarda, emeği geçen herkesi tebrik ediyor, onları kutluyorum. Çocuk Kulübümüzün bütün amacı; milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada yavrularımız için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bütün gayretimiz; Güçlü Türkiye´nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. İnşallah hizmetlerimizle yarınlarımız daha iyi olacak? ifadelerini kullandı.
Oyunları büyük bir beğeni ile izleyen vatandaşlar ise gençlerin yeteneklerini gün yüzüne çıkarmasına katkı sağladığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesi ekibine teşekkür etti.
Program, genç yeteneklere başarı belgeleri takdim edilmesiyle sona erdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.