KOSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN

KOSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN

65. HÜKÜMETİ MİZ MİLLETİMİZE VE SANAYİCİYE HAYIRLI OLSUN

Organize sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti´nin ülkemize, milletimize ve sanayiciye hayırlı olmasını diledi. Nursaçan kurulan hükümetin huzurlu, istikrarlı ve güven içerisinde doğru adımları atacağına inandığını belirtti.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Tahir Nursaçan açıklamasında şu görüşlere yer verdi. Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM´ın başkanlığındaki yeni kabinenin önemli bir kısmının ekonomi odaklı icracı bakanlarımızdan oluştuğunu görmek bizlere ayrı bir moral vermiştir.
Yeni Hükümetimiz döneminde, ekonomiye yönelik ufkumuzu geliştirecek yeni projeler ve reform hamleleriyle ülkemizin sahip olduğu büyük hedeflere ulaşma noktasında, üretim ve sanayinin hakim olduğu bir ekonomi anlayışı ile huzurlu, istikrarlı ve güven içerisinde doğru adımların atılacağına inanıyoruz.
İş dünyası olarak bizlerde; yeni ve güçlü Türkiye´de yaşanmakta olan değişim ve gelişim hamlesinin daha da güçlenerek, nitelikle ekonomik büyüme ve sanayi üretimi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yeni Hükümetimize tam desteğimizi vereceğiz.
Kayseri OSB olarak, uygulamaya dönük projelerle ilimizde önemli hizmetlerde imzası bulunan ve yeni Hükümet kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenen, Milletvekilimiz Sayın Mehmet ÖZHASEKİYE´ de yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diliyoruz.
Bu vesile ile, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM ve Bakanlar Kurulu Üyelerimizi kutluyor, yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”