KSMMMO’da seçim rüzgarları

KSMMMO’da seçim rüzgarları

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 24. Seçimli  Genel Kurulu başladı.  Üç listenin yarışacağı Genel Kurul’da üyeler Pazar günü sandığa giderek başkan adaylarını oylayacak.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününe  KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya, yönetim kurulu üyeleri, başkan adayları ve oda üyeleri katıldı. Genel kurulun ardından yapılacak olan seçime ise mevcut başkan Ali Yedikaya ile birlikte başkan adayı olarak Mehmet Yazma ve Memduh Yılmaz 3 farklı liste olarak girecek.

Yapılacak seçimin herkes için hayırlı olmasını temenni eden KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya şunları kaydetti  "Bin 800'leri geçen üye sayımız ve 600'ü geçen stajyer sayımızla bugün Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 24. Olağan Genel Kurulu'nu yapacağız. 3 yıllık süreç bitti ve yeni bir 3 yıl için tekrardan seçim sürecimiz başlıyor. Buralarda görev almak zor ve meşakkatlidir. İnşallah bu zorluğu da meslektaşlarımızla hep beraber güzel bir şekilde atlatmış oluruz”


Haber Kaynak : İHA

Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı