KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY´DAN

KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY´DAN

CHP İL BAŞKANI KESKİN´E ZİYARET ...

Ticaret Odası Başkan Adayı Ömer Gülsoy, STK ve Siyasi Parti ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti´nin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı´nı da ziyaret eden Gülsoy ?Kırmadan dökmeden şehrimize yakışan bir seçim olması içinde STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ettiklerini ifade ederek ?Kayserimizi Erciyes Dağı gibi kucaklayacağız? değerlendirmesinde bulundu.

Ticaret Odası Başkan Adayı Ömer Gülsoy, STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet  Halk Partisi  İl Başkanlığı´nı da ziyaret eden  Gülsoy, siyasi partilere nezaket ziyareti ve neden aday olduklarını anlatmak için geldiklerini, kırmadan dökmeden şehrimize yakışan bir seçim olması içinde STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ettiklerini ifade ederek ?Kayserimizi Erciyes Dağı gibi kucaklayacağız? değerlendirmesinde bulundu.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip ?Kayseri ticaret ile anılan bir şehir. Bu sebeple Ticaret Odası´nın önemi çok büyük. Hiçbir partinin arka bahçesi olmadan odaların yönetilmesi lazım. STK kuruluşları da buna dikkat etmesi gerekir. Çok kutsal bir göreve talip oldunuz. Sizleri tanıyoruz. Odalarda herkesin temsil edilmesi gerekir. Ortak bir akıl ile olması gerekir. Amacımız şehrimizi daha iyi yönetmek. Niyetiniz halis oluğunu biliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun diyoruz? ifadesini kullandı. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”