KTO MECLİS BAŞKANI VE ÜYELERİ

KTO MECLİS BAŞKANI VE ÜYELERİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´I ZİYARET ETTİ?

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan,KTO Başkan Yardımcısı Hasan Köksal ve Meclis Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç?ı makamında ziyaret ederek Melikgazi Belediyesi´nin 2019 yılı ticaret ve esnaf yatırımlarına yönelik bilgi aldılar.

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ziyarette yaptığı değerlendirmede ?Kayseri üretim merkezi ve ticaret merkezidir. Kayseri İç Anadolu´nun parlayan yıldızıdır. Tarihi İpek Yolu üzerinde yüzyıllardır ticaretin merkezi olmuştur. Bu yapı zaman içerisinde geliştirmiştir. Son yıllarda belediye yatırımları ile Kayserimiz hem ekonomik gelişme sağlamış, hem de şehircilik alanında büyük ilerleme kaydetmiştir. Kayseri bir bütündür. Bu bütünlük içerisinde tüm kurum ve kuruluşlar dayanışma içerisinde çalışmaktadır. Kazanan Kayseri ve Kayserililer olmaktadır. Ayrıca Tarihi Kentler Birliği ödülü ve yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Büyükkılıç´ı tebrik ediyoruz? ifadesini kullandı?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip ?Kayserimizin kazançlarını, artılarını ve kaynaklarını iyi biliyoruz. Belediye yeni yol ve cadde, asfaltladığımız her sokak ticaret akışına katkı sağlamaktadır. Yollar açarak ticaret hacmini artırıyoruz. Esnaf siteleri inşa ediyoruz. Ticaret merkezlerine alternatif yollar açıyoruz. Çünkü Kayseri, kazanan ve kazandıran bir şehirdir. Anadolu´da bir bölge şehridir? ifadesini kullandı?

Kayseri Ticaret Odası ile her zaman diyalog ve dayanışmasında içerisinde çalıştıklarını, bu ziyaret vesilesi ile Oda Üyelerine ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, Meslek Odaları ile olan dayanışma şehre istihdam ve ekonomi olarak yansıdığını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti