Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse yazılı bir açıklama yaparak yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi artan ´Merdiven Altı Gıda Üretimi´ne dikkat çekerek esnafın şikayetlerine tercüman olup ?Berber dükkanlarında bile tatlı satılmaya başlandı. Herkes kendi sanatını yapsın, kendi işini yapsın. Bu gidişe bir dur diyelim? çağrısı yaptı?
Ramazan Bayramı´na sayılı günler kala tatlıcılarda da hareketlilik yaşanmaya başladı. Bayramın olmazsa olmazlarından olan tatlılara karşı ilginin yoğunlaştığı son günlerde ´merdiven altı´ diye tabir edilen gıda üretiminde de artış da yaşanan bu hareketlilikle birlikte geldi?
İnsan sağlığını hiçe sayan bu üreticilere karşı esnafın şikayetlerini dillendirmek üzere yazılı bir açıklama yapan Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse iliz sakinlerini bu kişilere karşı dikkatli olmaları tavsiyelerde bulunup, ruhsatı olmayan iş yerlerinden tatlı alınmaması gerektiğinin altını çizerek ? Bizler insan sağlığına hitap eden işletmeleriz. Ramazan´ın son günlerine yaklaştıkça tatlıya olan talep artıyor. Çünkü vatandaşlar ne kadar kavun, karpuz yese de kan şekerinin düşmesi ile tatlıya yöneliyorlar. En sağlıklı tatlıyı ruhsatlı işletmelerden almak lazım. Ruhsatı olmayan işletmelere kesinlikle itibar göstermesinler." Değerlendirmesinde bulundu?
Tatlının taze olup olmadığının renginden de anlaşılacağının altını çizen Köse açıklamasının sonunda herkesin kendi işini yapması gerektiğini vurgulayarak "Tatlı bir gün önce yapıldığı için yumuşar. Tüketicinin alırken dikkat etmesi gerekir. Bir günün üzerinde kalan tatlılar yumuşaklık gösterir. Tatlıda yağ, ceviz, toz şeker ve su kullanılır katkı maddesi olarak. Bayramın yaklaşması ile birlikte berber dükkanları bile tatlı satmaya başladı. Bu abesle iştigal. Herkes kendi sanatını yapsın kendi işini yapsın. Eğer burada 3-5 kuruş kazanç varsa erbabına bıraksınlar lütfen." İfadesini kullandı?
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.