LÖSEV, COVİD-19 tehdidi karşısında en savunmasız olan kanser ve lösemi hastalarının yanında… Ailelerine, hijyen ve gıda kolilerinin yanı sıra kırmızı et desteği veren LÖSEV, çalışanları sosyal mesafeyi koruyarak, dönüşümlü çalışma modeli ile Lösemi hastalarına destek olmayı sürdürüyor.
Dünyayı saran Korona salgını karşısında en dezavantajlı kesim bağışıklık sistemi düşük olanlar. Yoğun kemoterapi ve ilaç tedavisi alan kanser hastaları bu dönemde en savunmasız kesimlerin başında geliyor. Tedavi nedeniyle her türlü tehdide açık hale gelen lösemi ve kanser hastaları, COVİD-19 salgını karşısında korunmaya en çok ihtiyacı olanlardan. Dar gelirli, temel ihtiyaç malzemelerine dahi ulaşamayan lösemi ve kanser hastalarının yardımına ise, her zaman olduğu gibi LÖSEV koşuyor.
Aldığı bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun çalışmalarına devam eden LÖSEV, hijyen kolisinden gıda ve et desteklerine kadar koli gönderimlerine tam gaz devam ediyor. LÖSEV çalışanları tarafından titizlikle hazırlanan koliler ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. Temel gıdadan hijyen malzemelerine, oyuncaktan maskeye tüm ihtiyaçlar kayıtlı LÖSEV ailelerinin kullanımına sunuluyor.
Bağışçıların destekleri ile yardımlarını hız kesmeden sürdüren LÖSEV, salgın tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına büyük önem veriyor. Dönüşümlü çalışmanın yanı sıra, ek hijyen kurallarını da dikkate alan LÖSEV çalışanları, hem bağışçılarının hem de ailelerinin güvenine bir kez daha layık olduğunu bu zor günlerde de gözler önüne seriyor.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.