MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

KURBAN KESİM YERLERİNDE HİJYENİ SAĞLADI

Melikgazi Belediyesi temizlik  ekipleri  kurban kesim yerlerinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kesim yerlerinde ve kurban pazarlarında inceleme yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, temizlik çalışmalarına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için temizlik ekiplerinin gece-gündüz çalıştığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı  Mustafa Palancıoğlu, kesim yerlerinde ve kurban pazarlarında gerçekleştirdiği  incelemenin ardından yaptığı değerlendirmede ?Serkent Pazar yerini ve diğer pazar yerleriyle beraber kesim yapılan yerleri gezdik. Kurban kesimi artık sonlandırılıyor. Kesim alanlarındaki temizleme ilaçlama faaliyetlerini inşallah bugün hız vererek tamamlayacağız. Önümüzdeki üç-dört gün boyunca sürekli ilaçlama kireçleme ve temizlik çalışması ile birlikte vatandaşlarımızın en iyi şekilde konforunu sağlayacağız.  Ekiplerimiz, kapsamlı bir şekilde temizlik ve hijyen çalışmasını yürütüyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla ekip arkadaşlarımla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kurban Bayramı´nda büyük özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu?

Tekrar tüm vatandaşların bayramını tebrik eden Dr. Palancıoğlu,  Kurban Bayramı´nın başta Türkiye´ye ve tüm İslam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı