Melikgazi Belediyesi mülkiyetindeki 35 arsayı açık ihale ve kapalı teklif usulü ile satarak 128 milyon 928 lira gelir elde etti.
Melikgazi Belediyesince Erenköy, Altınoluk, Güzelköy, Kıranardı, Bağpınar, Becen Mahallesi’nde villa arsaları açık ihale ile, Eğribucak Mahallesi’nde bulunan villa arsası ise kapalı teklif usulü ile satıldı.
09 Mayıs Salı günü gerçekleşen ihalede çeşitli büyüklüklerde toplam 35 arsadan 128 milyon 928 lira gelir elde edildi.
Melikgazi İlçesi’ni daha iyi yerlere getirmek için tüm ekiple gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu söz konusu satışlara dair“Melikgazi’ye yatırım yapan herkes kazançlı çıkıyor. Erenköy, Altınoluk, Güzelköy, Kıranardı, Bağpınar, Becen, Eğribucak Mahallesi’nde bulunan arsalarımız düzenlediğimiz ihale ile yeni sahiplerini buldu. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmadılar. Çeşitli büyüklüklerde 35 arsanın satıldığı ihaleden elde edilen 128 milyon 928 lira gelir yine ilçemiz için yatırıma dönüşecektir. Melikgazi’miz ve Kayseri’miz için hayırlı olsun.” Değerlendirmesinde bulundu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.